Hoppsan sa....

Vad tiden springer iväg. Jag hinner inte med bloggandet, jag tänker på det varje dag och får dåligt samvete för att jag inte uppdaterar. Inte för att jag måste, men för att jag vill. Detta är ju min "dagbok", jag vill hålla igång den och få med lite av varje som händer i livet. Här kommer i alla fall några rader. Det blir kanske inte så roliglärning. Men ett litet livstecken i alla fall.

Idag har jag varit iväg på "teambuilding" med jobbet. Vi har pratat framtid och hur arbetsgruppen ska formas framöver och gå vidare för att skapa en bra arbetsmiljö för alla samt göra ett superbra jobb för våra kunder. Det har varit väldigt givande och intressant. För min del blir det (tyvärr) så att jag inte får vara med på hela resan. Jag kommer inte vara kvar i vårt team så länge till eftersom jag fått en ny tjänst. Det är med lite sorg i hjärtat jag lämnar mina goa arbetskamrater och alla "mina" kunder. Men jag ska inte så långt... jag är kvar på samma avdelning, men i ett annat nystartat team. Nu kommer jag arbeta med digitala medier istället för tryck. Det ska bli jättekul.

Hmm, vad händer annars... Det är så jobigt när man inte uppdaterar på ett tag. Jag kommer inte ihåg vad vi har gjort riktigt... Förra torsdagen var jag på Lindex på kvällen. Det var samma koncept som vi våras. Man fick lite vin och snittar och kunde gå runt o handla kläder för glatta livet och fick sedan 30% rabatt på hela köpet. Jag handlade mest kläder till barnen (ja, det blir lätt så....), men ett par gosiga koftor till mig sjäv, och lite annat blev det också...

Och just det ja... min mobil.. David hittade kvittot (I sin bowlingväska av alla ställen!), så i helgen var vi på Mediamarkt o lämnade in den. Killen bakom disken försökte först installera om programvaran på den, eller vad det var... men den var lika död för honom som den var för mig, så den fick åka på service. Jag hoppas att de kommer fram till att den är stendöd och jag får en ny, men så väl är det väl inte... Hade varit kul med en ny telefon annars ;) Så nu har jag min gamla trotjänare, och den funkar ju. Meeeen, alla nummer jag lagt in på mobilen efter i julas (när jag fick den nya) har jag inte tillgång till.... O jag vet inte om de kommer åter heller. Minns inte om de sparades på minneskortet eller i telefonminnet?

I morgon ska jag o David iväg på något trevlilgt. Det är vår 30-årspresent som vi fick av Mikael o Eva. Det ska bli mycket gott, ost- och vinprovning. I presenten ingick även barnpassning, så barnen får vara kvar här hemma och leka och äta middag med sina favortitfaddrar och sin favoritsyssling :)

Nu tror jag att båda barnen somnat här. Så för min del är det dags att inta soffhörnet. Jag är så himla trött idag (fredag kväll efter ett par glas vin är ett riktigt sömnpiller!), så jag somanr väl i soffan innan jag ens hunnit dit, typ...

Ha en härlig helg!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Jenny

Åh vad mysigt och gott det låter med ost och vin-provning! Ha en supermysig kväll!

2009-10-10 @ 10:55:23
Postat av: petraso

Hoppas kvällen blir Toppen!!

2009-10-10 @ 14:04:20
Postat av: Therese B

neeeej carro......du får inte försvinna du är ju min allierade!!!...

2009-10-10 @ 18:49:07
URL: http://bebisbubblan.blogspot.com
Postat av: Caroline

Kvällen har varit kanon, goda ostar och gott viiiin :)Sorry Therese, det känns lite tufft att lämna alla. Men jag finns ju kvar i huset :)

2009-10-10 @ 20:12:35
URL: http://ninnana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0