Utan telefon, igen....

Det tog bara 2 veckor. Sen pajade min mobil igen, så idag är den inlämnad på reparation för andra gågnen den här månaden. SUCK! Börjar bli lite trött på eländet. Hoppas den går sönder sen igen så att man kan få den utbytt istället, för jag är inte så sugen på att ha den kvar.

Annars händer det inte så himla mycket här. Vi gör oss redo för inskolning som startar på måndag. Det ska bli skönt att komma igång. Josefin är mer än redo får jag rapporter om. Hon blir ilsk som attan när hon är med David o hämtar/lämnar Alexander och inte får gå in och leka. Hon tycker att det händer mycket roligt inne i det där huset... :)

Det blir en kortis här och nu, jag ska gå o lägga mig. Känner mig lite "halvkass". Jag hoppas att det bara beror på trötthet, och inte på sjukdom...

God natt!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Malin

Mobiler är urkassa nuförtiden och de har inte produktutvecklat färdigt utan hypar dem i press och slänger ut dem i handeln flera månader för tidigt! Har smma problem med mina, nu har ju dessutom alla barnen mobiler så i familjen är det nu alltid ngn mobil som är inne på uppdatering av mjukvara eller byte av ngn dålig komponent på alltid lika nya mobiler:-(.

2009-10-29 @ 09:05:09
URL: http://molea.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag hoppas att du bara är lite allmänt trött och inte håller på att bli sjuk! Ät mycket vitaminer så du håller dig frisk ;-)Hoppas du får en ny telefon istället för att dom lagar den den här gången.

2009-10-29 @ 15:16:28
Postat av: David

Jag har aldrig haft problem med någon av mina mobiler, någonsin. Kanske är handhavande fel.. ;) Nejdå.. den telefonen är .. speciell.

2009-10-29 @ 15:28:32
Postat av: Linda

Du kanske kan "råka" tappa den i toan eller nåt... Så den drunknar för alltid. Så du får en ny o bra!?

2009-10-29 @ 20:27:01
Postat av: Petra

Nääääää Gå och bli sjuk får du inte bli......

Det är svårt när dom inte vill sova när dom ska...... snart kommer dom sova jämnt... men sträckan dit är lång...... Kram

2009-10-29 @ 20:33:15
Postat av: Caroline

Har spenderat kvällen på allum och hemma hos mamma, så nu är jag nog frisk igen :DDetta är första telefonen jag haft problem med, jag får väl se vad som händer när den kommer åter... Gång 3 som man lämnar in den kan man tydligen reklamera den... Hoppas det kan bli så, är lite sugen på en ny ;)

2009-10-29 @ 22:37:32
Postat av: Ullen

Jag gillar pumpor som dekoration i blomsterarrangemangen. Jag tycker de tillhör hösten på ett trevlig sett.De är vackra. Man måste ju inte ha dem som en gubbe med ljus i. Jag gillar inte heller ungar som kommer hit och tigger godis. Nu kommer det inte så mågna hit eftersom befolkningen här i skogen inte svämmar över direkt. Som tur är.

2009-10-31 @ 09:05:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0