Arla morgonstund

Här är vi uppe innan tuppen idag. Josefin vaknade strax efter 5. Underbart. Alexander kom ner han med för en stund sedan. Så nu är dagen startad på riktigt. Dvs tävättmakinen rullar och vi får väl börja förbereda frukost här om en stund. Denna veckan hoppade vi över att beställa fäskt bröd på dörren (brukar göra det till lördagarna annars). Jag ska försöka vara lite sund i mina matvanor framöver och då ingår inte massa bröd. Bättre med fil/yoghurt och flingor eller havregrynsgröt.

Annars har väl veckan löpt på som vanligt. Inga sensationer. Kommande vecka blir väl ganska lik de andra också, förutom tisdag då jag ska åka till Skåneland och hälsa på ett gäng kunder. Så det blir en heldag i Arlöv och sedan kanske en liten turne til några butiker. Vi får se vad som hinns med.

Men det är nästa vecka det! Nu är det helg och jag ska bara vara hemma o njuta av att få vara med barnen. Man saknar dem allt när man jobbar.

I morgon funderar jag o David att gå på bio och kanske äta en brunch på stan innan (för att fira vår bröllopsdag som var i veckan). Vi får se om vi får ihop våra planer. Vi är inte så välplanerade av oss, så vi har inte kommit så långt med att boka något.

Ha en go hleg!


Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0