Long time... (tråkinlägg)

Oh, suck. Nu gick det sådär lång tid igen... Jag har varit så himla trött o slö, jag har inte orkat skriva här. Så nu får det bli en liten resumé.

Förra torsdagen hade vi konferens med jobbet. Vi var på Liesberg, lyssnade först på ett par föreläsningar, t ex fick vi nöjet att underhållas av Lars-Peter Loeld. Man satt där som förtrollad. Han var helt cool. Fram på kvällskvisten fick vi roa oss i spelhallen och sen äta middag på Tyrolen. :) En mycket trevlig dag mao.

I fredags var David sjuk och sängliggande, så jag fick snällt vara hemma från jobbet o ta hand om de två små sötnosarna. Eftersom en hel dag hemma inte kändes lockande så gjorde vi en spontanutflykt till kompisarna i Sätila. Vi hade en underbar dag med fika, lunch, utelek i några timmar, fika igen och sen hemfärd. Alexander o Felix lekte och hade kul. På vägen hem somnade Alexander såklart i bilen och var ett vrak när vi väl var på hemmaplan igen (rusningstrafik en fredag em gör att det tar en stund att komma hem...) Men som tur var fanns det trötthet kvar och han kunde ändå somna bra på kvällen.

I lördags och söndags var väl mest hemma tror jag. Tog det ganska så lugnt och fixade med lite småsaker.

Nu har halva arbetsveckan gått och tiden bara flyger iväg.
Just det, något annat väldigt bra är att Josefin fått plats på samma förskola som Alexander (jippie!). Den 2 november börjar inskolningen. Ska bli spännande. Jag har suttit och pusslat ihop schema för hela familjen... Det blir ungefär som "förr" för min del, dvs ledig varanan fredag. Skönt.

Något  mindre bra är att min mobiltelefon totalt ballat ur... Och den som gav mig den i julklapp har inte riktigt koll på kvittot om man säger så... (dvs min käre make). Så det lutar åt att jag måste köpa en ny. Vi får väl se.. men om ni försöker nå mig o jag inte svarar kan det bero på kass telefon!

Usch ja, jag har inte så mkt att skriva känner jag. Och inte har vi några kul bilder heller....
Rotade fram den här, som jag tog i våras... den 13 maj närmare bestämt.


Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0