"Gulliga" telefonförsäljare

För en stund sedan fick jag ett samtal från en söt typ 18-årig (lät det som) kille som inte visste varken ut eller in. Haha, han var så gullig. Han ville sälja 4 nummer av Vi föräldrar till mig och så fick man en DVD på köpet. Man får ju sådana erbjudanden titt som tätt när de ringer, och jag brukar hoppa på dem när jag känner att premien är bra och något vi vill ha. I detta fallet var det det. Men oj, en sån kille. Det måste ha varit första gången någonsin han läste sitt manus tror jag... för ett sådant hade han garanterat. Så nervös.... Det var roligt att kunna göra honom lycklig i alla fall, man riktigt hör glädjen hos dessa försäljare varje gång man köper av dem :)

Annat var det igår, då ringde en tjej från GP. Herregud, sa jag, ringer ni nu igen, och med samma erbjudande som senaste typ 2 gångerna. GP ringer verkligen ofta! Jag vill inte ha den tidningen till deras "förmånliga" pris, vill inte... För det är svindyrt. Så henne spisade jag av snabbt o lätt o sa att dom ringer för ofta. Dessutom beställde vi faktiskt GP i helgen, 30 kr för 30 dagar, det är okej pris. Men det hade ju hon som ringde inte en aning om... Suck!

Idag sa David att ngn från ICA banken har ringt o sökt mig... får väl se om människan ringer igen. Vill väl sälja in "hela kittet" kan jag tänka mig. Men nope, jag är inte intresserad. Det räcker med att ha billånet där, jag orkar inte hålla på med bankkort och konton och överföringar och allt hit å dit... För byta bank helt tänker jag inte göra.

Och ja, vi har NIX. Men är man tidigare kund så är man... då får de ju ringa.

Ibland är det lite kul... Jag hade verkligen svårt att hålla mig för skratt idag, han var ju för söt...

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Helene S

Å din omtanke om telefonsäljaren från "Vi föräldrar" har inte alls påverkats av måndagens säljinspiration med Björn Persson ;o)

2009-09-22 @ 21:11:08
Postat av: Caroline

Hehe, ja du, man vet ju aldrig... ;)

2009-09-22 @ 21:42:34
URL: http://ninnana.blogg.se/
Postat av: Anonym

Banken ringer nog om försäkring, gjorde de till mig häromdagen...

2009-09-23 @ 22:02:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0