Kräftsnax

Ikväll har jag smaskat på det här:


Igår när jag o en kollega åkte iväg på lunchen och åt god fisk så kunde man även köpa kräftstjärtar där. Jag kunde inte motstå och köpte mig såklart en ask för 59 riksdaler. Jag hade tänkt smaska på detta igår kväll, men då orkade jag inte riktigt. Men idag smakade det gottigottgott. Alltså, hur många kräftor får man på 1 kg? Här var det 19 stjärtar och det gick på en bråkdel av vad hela kräftor kostar. Kanske inte riktigt samma kvalitet... och inte riktigt samma sak som att ha hela kräftor. Men helt klart värt priset. Nu är jag proppmätt.

Efter kräftorna gick jag iväg och premiärslängde soporna i våra nya moloker (gemensamma sopkärl för hela sammfälligheten). Vi ska tydligen börja använda dem nu. Fast vi har inte fått någon information om det.... Har bara hört rykten. Så jag chansade och slängde!
Jag tror bestämt att det behövs en informatör i styrelsen.... För det irriterar mig så kopiöst när man inför nya rutiner och inte informerar alla om vad det är som händer och vilka regler som gäller. Vi har inte en aning om när vår vanliga sopsäck kommer att tömas för sista gången.... Hade lixom varit bra att veta det... (så man kunde fylla den till bredden av massa skit haha)

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Hej!

På hemsidan finns information om molokerna...

--------------------------------------------------------------------------------

Molokerna - 2009-08-30Nu kan vi börja använda molokerna.

Vår privata tömning kommer att gå omlott tills nästa omgång med varannan veckas tömning blivit utförd.--------------------------------------------------------------------------------

http://www.karraligard.seUnder fliken nyheter står dettaNu blev jag informatör!! ; )

2009-09-06 @ 20:54:27
Postat av: Caroline

Ja, det vet jag... men det säger väl inte allt? Det sakans ju MASSOR av info, som jag ju frågat efter i forumet. Dessutom läser ju inte alla på hemsidan!! Så länge man inte får info brevlådorna kommer de flesta nog fortsätta slänga i sin egen tunna. Jag hoppas inte att styrelsen tror att man kan informera endast på en hemsida som inte ens alla vet om att den finns!

Åhh, nu blev jag sådär upprörd igen... Dax att sova!

2009-09-06 @ 22:27:06
URL: http://ninnana.blogg.se/
Postat av: Linda igen...

Ojdå... Det var ju inte meningen att göra dig upprörd. Jag har inte tänkt så mycket på det där om jag ska vara ärlig så jag hänvisade bara till det jag visste.

Vi får väl hoppas att det står mera info om det hela på den lappen som kommer hem i brevlådan.

2009-09-07 @ 19:14:45
Postat av: Caroline

Ojdå, nej, men det var inte du som gjorde mig upprörd! Det är bara jag som är lite fixerad vid inforamtion... Typ yrkesskadad ;) Men det verkar ju som att vi ska få info i brevlådorna, så det är väl bara att hoppas att allt är klart o tydligt där :)

2009-09-07 @ 19:29:47
URL: http://ninnana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0