Nattar

Passar på att bara slänga in ett inlägg medans jag ändå nattar barnen. Eller, de sover typ redan. Josefin somnade i princip innan jag hann lägga henne på kudden. Febrig idag, stackars tjejen, jag hoppas att hennes Alvedonkur hjälper hela natten.
Alexander är ju som vanligt helt slut när klockan närmar sig halv sju-sju-tiden, så han somnar snabbt och lätt också efter lite saga.

Nu ska jag strax gå ner o fortsätta jobba. Suck... Har varit på jobbet 10,5 timmar idag (det får inte bli någon vana), och har massor kvar att fixa med inför morogndagen. Så det är bara att sätta sig o plugga in vår presentation och annat som ska sitta som berget i morgon. Kl 05:24 går bussen in till centralen i morgon bitti. Där hämtar min kollega upp mig och sen kör vi till Arlöv.
Det börjar likna Flodatider det här.... Som på den gamla "goda" tiden, när jag pendlade med tåg+buss Floda-Kungälv. Då gick jag hemifrån 05:20, inte varje dag, men många dagar.... Nu för tiden är det rena sovmorgonen att gå upp kl 5.45 och ändå vara på jobbet en timme senare (=samma tid som när jag åkte från Floda 5:20). Hängde ni med? Nä jag tänkte väl det ;)
Nåväl.. det blir tidigt i morgon i vilket fall!

Avslutar med ett par bilder som David tog igår när vi var i Slottsskogen. (Det blev ingen brunch + bio, jag kände att jag hellre ville göra något kul med barnen)Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0