Planeringsdax

Idag ringde jag till "tanten" som har hand om alla förskoleplatsansökningar. Vi har ju inte hört något om plats till Josefin. Känns som att det snart borde komma ett platserbjudande. Men nu har jag lite bättre koll på läget, vi kommer få erbjudande om plats efter den 29 sept. Då ska hon ("tanten" alltså) ha möte med förskolorna och se över platstillgången (antar jag). Hon vill ju gärna kunna erbjuda vårt förstahandsval och det hade ju varit underbart om vi kunde få in båda barnen i samma hus. Men annars kommer vi få på någon av de närliggande förskolorna. Den 2 november kommer i alla fall inskolningen att starta, var det blir återstår att se. Och samtidigt kommer Alexander att gå upp på heltid igen.

Så nu börjar det bli dax att sätta sig att få ihop schemat. Det brukar bli lite att fixa o trixa med för att få tiden att gå ihop. Kan ju inte göra annat än att skratta när jag tittar tillbaka på det schema som jag o David gick efter när vi bodde i Floda och hade Alexander på dagis där. Där kan man snacka om exakta tider, men det funkade helt problemfritt. Så det är bara att sätta sig med excel igen o detaljplanera sitt liv :)
Jag hoppas verkligen att jag ska få ihop det så som jag vill!

Och från det ena till det andra, nu blev jag lite irriterad här...
Vi har en tjej som brukar komma och sälja bröd, man beställer på onsdag och så levereras färskt bröd på lördag morgon utanför dörren. Nu efter sommaren så slutade den förra tjejen och det kom en ny.
Idag kom hon strax efter sju, David öppnade och sa att vi inte ville ha ngt denna veckan. Och nu, för en liten stund sedan så kommer hon igen o frågar.... Hallå, håll ordning på dina kunder!
Dessutom stör det mig att hon blir så uppenbart sur när man hoppar över någon gång. Så jag vet inte om vi har lust att köpa bröd mer.
Vi får se. Nu har jag iaf avreagerat mig lite!

Dax att krypa till kojs snart. I morgon ska jag åka iväg vid 5.30-6-tiden, ska vara i Linköping kl 9 är tanken. Så det blir en tidig morgon igen.

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Therese B

Fast vilken härlig service!!! Om hon hade varit trevlig allstå..färskt bröd på lördagsmorgnar...mmmm kram

2009-09-19 @ 12:29:23
URL: http://bebisbubblan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0