Hej, här är vi!

Hoppsan sa... Jag vet inte vad som hände men blogglusten och tiden och allt vad det är bara rann iväg och här har inte blivit uppdaterat på läääänge. Fy skäms på mig! Men nu får jag ta tag i detta och sätta igång igen. Just nu blir det inte så långt, men jag ska se om jag kan få ihop någon slags resumé framöver.

Kan ju iaf berätta vad vi gjorde igår. Det var min lediga fredag och det är som alltid underabart att vara ledig och bara njuta av att umgås med barnen! Först var på på vårdcentralen för att ta ett blodprov på Alexander (ska kolla ev nötallergi). Han var väl förberedd, hade fått Emla-plåster på armarna så att det kanske inte skulle kännas så mkt att bli stucken. Jag vet inte om det hjälpte, för han var inte så glad... Men blodprovet blev taget iaf, blodet rann över hela golvet för sköterskan missade nog lite där och fick dra ut nålen och då forsade det över typ hela mig och stolen och golvet. Så hon fångade upp lite blod där i ett rör när det ändå rann över hela armen. Jaja, bättre det än att sticka igen i ala fall!

Sen tog vi oss en tur direkt till Sätila och häsade på Lina och barnen. Vi fick smarrig lunch och efter den begav vi oss tilll en skoaffär med bra priser som ligger i Skene. Barnen behöver ju lite nya skor nu efter vintern. Vi hittade 8 par. Hade kanske räckt med 6 par av dem egentligen, men det var rea på några jympadojor, så jag köpte två par som Josefin kan växa i o ha till hösten (eller nästa vår).


Gårdagens fynd!


Det blev inga skor till mig den här gången. Det tog tillräckligt med tid och kraft att få dessa par utprovade och mätta och allt vad det är. Så det var inte läge för mig att börja scanna av hela utbudet på damavdelningen, det hade tagit en stund... :) Jag kanske köpte tillräckligt när jag shoppade skor senast?

Efter shopingen åktevi hem till Sätila igen och lekte en stund innan vi begav oss hemåt. Plockade upp David på jobbet på vägen. Det var två olyckor på vägen runt tingstadstunneln, så det tog ju sin tid att komma ända hem.

Nu ska jag fixa lite här, ikväll ska vi ut o roa oss David och jag. Vi fick presentkort på Cabaret Lorensberg i julklappp, och nu är det dags att utnyttja detta.


Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0