Luciafirande på dagis

Idag har det då varit luciafirande på barnens avdelningar. Vi startade med morgonlusse hos Josefin i morse. Inget lussetåg, men vi hade en mysig stund tillsammas med lussesånger och tillhörande rörelser.

Efter sången fikade vi och sedan var det dags att bege sig mot jobbet. Fröknarna fick sina presenter som jag hade fixat med i går kväll och blev väldigt glada.

På eftermiddagen var det nästa "sittning". Lussetåg på Alexanders avdelning. Imponerande hur duktigt alla barnen gick i tåget och stod sen helt stilla på "scenen" och sjöng alla sångerna.

Dessutom läste de i kör en adventsdikt, "När första ljuset brinner..." osv. Alexander kan denna utantill. Helt plötsligt hade han bara läst alla fyra värserna för fröken på dagis i förra veckan. Hon hade blivit lite smått ställd. Och sen har han kört den här hemma ett antal gånger :) (vi fick med oss den på papper hem så att vi kan hänga med, haha)

När vi kom hem var det dags att laga middag (perfekt att vi fick jullådan idag på jobbet, vips hade man finfina bidrag till middagen), sen blev det lite lussefika innan det var dags att dra på pyamasen. Nu har båda barnen slocknat.


Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0