Snart julafton

Det blev lite flängade idag. Precis som jag hade spått att det skulle bli. Vi började dagen med en tur till Partille. Barnen fick vara hos mamma o pappa en stund medans jag åkte till Allum för att fixa de sista inköpen. Utöver det som "stod på listan" hittade jag äntligen en pappperskorg till badrummet. Återkommer med bild på den. Dessutom fick jag syn på hjälmar till barnen inne på stadium. Så nu är två lekhjälmar införskaffade, i stil med den "jofahjälm" man själv hade som liten :) Alexander kommer få en snowracer i julklapp och den får han inte åka på utan hjälm. Josefin kommer ju förmodligen inte nöja sig med att åka pulka, så hon kommer väl använda den även hon... :) Men som sagt, inte utan hjälm. En billlig livförsäkring.


Efter Allum tog vi det lungt en stund hemma hos ma o pa innan vi pockade med oss David hem från jobbet. Jag släppte av dem här hemma och åkte direkt till Kungälv. Hade ett paket att hämta ut på Lindex där med kläder som vi ska ha på oss i julhelgen, Josefin och jag, så jag var lixom tvungen att åka. Men det gick bra. Fick fixat med lite andra saker där också.


Nu är alla klapppar inslagna. Rödbetssalladen är förbererdd. Skinkan får griljeras i morgon bitti. Massa annat jox kvar också. Men jag skjuter på det till i morgon...


Nu börjardet närma sig  natten.... I morgon är det julafton. Vi får se om barnen varit snälla så att tomten kommer :)

 


Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0