Dagen i bilder


Frukost. Jag gjorde mig en smoothie. Idag hade jag inga bananer hemma så jag tog hallon och mango i frysen, och så lite yoghurt. Det blev snarare glass.... Hade passat fint en varm sommardag, med tanke på dagens väder så var det lite kallt. :)


Jag stod och tittade ut genom Alexanders fönster på David som skottade snö. Josefin verkar ha blivit nyfiken, för hon sprang in i sitt rum, hämtade sin pall, och ställde sig o tittade hon också :) Alexanders stolar dög tydligen inte att klättra upp på!


Lördag = lördagsgodis. Det är inget Alexander frågar efter, så säger man inget så äter han inget. Men idag fick barnen lite gott i sina fina lördagsgodis-skålar som de fick i julklapp. Alexander fick lite godis och Josefin chips. Som synes hade storebror lite svårt att hålla fingrarna i styr.


Jag har fixat lite i Josefins rum idag, kommer mer om det i ett senare inlägg, en annan dag. Men såhär nöjd verkade hon över att jag "grävt fram" hennes stol som stått lite inklämd ett tag. Nu har den fått en ny plats.


Här behövs en ny matta, jag har flyttat på den andra, den ligger vid fönstret nu. Jag ser en rund rosa skapelse framför mig... får se om vi hittar en lämplig!


När vi var klara i rummet och kom ner för trappan var David i gång och fixade :) Han hade dessutom bjudit in våra grannar, så vips hade vi besök och satt och snackade en stund och drack lite gott. Väldigt trevligt med lite spontana event tycker jag. Och sådana här värmande drinkar passar utmärkt en dag som denna. Bättre än "glass" till frukost...

Nu börjar festivalen strax, jag måste rusa!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Jag håller med om att såna spontana grejer är väldigt kul!!!!

Tack för goda drinkar och trevligt sällskap!

2010-02-20 @ 21:03:11
Postat av: Jenny

Mums vilka goda drinkar! Speciellt den varma ;-)

2010-02-21 @ 13:37:23
Postat av: David

Hade bjudit in er också om jag inte visste att ni var på kalas vid tillfället =)

2010-02-22 @ 08:38:13
Postat av: Jenny

Toppen! Det får bli en annan gång. Hemma hos oss kanske? Krya på er där hemma i kylan nu. läste att lilltjejen blev sjuk igår kväll...

2010-02-22 @ 09:57:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0