Finn ett stort fel!

Jag vill ha det här:
Men har vi det här:

Vår framssida igår morse, innan den blev skottad.


Vår altan!!! Det är någon som lagt tonvis med snö där! :( Känns väldigt avlägset med sol, sommar, bad och grill! På sin höjd ser jag hur vi gräver oss ett hål i vårsolen och kurar hop oss i en snödriva med varm choklad, spetsad med rom och vispgrädde på toppen :)

25 grader varmt och strålande sol beställes härmed! Ja, det går bra med 30 också!

Ja, herregud vad snö vi har, det är "17 nov 1995-varning" på det hela. Alla kommer väl ihåg vad man själv gjode den dagen... Satt insnöad, typ. Jag var ensam hemma, kom inte iväg till skolan (gymnasiet) i Lerum, mamma och pappa var fast i Danmark. De kom hem sen, sent sent på kvällen.

Idag har vi i alla fall varit uten en liten tur. Vi åkte bort till Bäckebol för att kolla lite saker på Bauhaus, sen handlade vi på Coop. Det var skönt att vi "rastade bilen" lite. Grävde fram den ur garaget, det är jobbigt nog... Så slipper jag förhoppningsvis gräva för mkt i morgon när jag ska till jobbet.

Grannarna på gatan bakom oss, de får dock gräva... Det ser så komiskt ut. Det verkar inte som att de har avtal med någon snöröjare på sin gata?? Eller så är det en väldigt lat en... De har inte heller några garage. Så hela dagen igår och idag har det varit full aktivitet. De skottar och skottar, men inget händer typ... Jag var tvungen att ta en bild på dem :) Härlig motion, om man nu ska se ngt positivt med det. När de inte skottade hjälpte de ngn bil att komma loss, för typ alla körde fast!


EDIT: det här inlägget skrevs tidigare kväll, men så blev det strul, och kunde inte publiceras. Nu vet jag att jag inte ska till jobbet i morgon bitti :( Vi har fått värmre, varmare än både 25 och 30 grader. 39,4 närmare bestämt. I morgon blir det vab. Inte alls en bra dag för det, men tisdagen är ännu sämre, så då måste jag jobba. Ska försöka ta mig till jobbet i morgon kanske ändå, om Josefin är tillräckligt pigg o kan hänga med, så jag kan hämta min dator iaf. Det hade varit bra att ha den hemma o kunna "styra upp" lite saker... Vi får se. Nu ska jag försöka få snuttan att somna om, sen ska jag sova själv!


Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Oh, nej va synd om Josefine : (

Hoppas det är snabbt övergående!

Ja, vi längtar vi efter sol och VÄRME!!! Lite skön vår med fågelkvitter och små krokus och snödroppar som sticker upp hade gjort gott nu = )

2010-02-22 @ 18:57:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0