Mitt i veckan

Onsdag kväll... större delen av arbetsveckan är gjord. Jag är jättetrött och ska egentligen sova, men tar och skriver några rader för att meddela att vi lever.

Och just frågan om vi lever kan vara befogad just denna vecka. Natten mellan måndag och tisdag hände något som vi verkligen hoppas inte kommer att hända igen. David var vaken med Josefin som inte tyckte att sömn var så viktigt... Och plötsligt hörde han pistolskott på framsidan av vårt hus. Lite senare dök det upp polisbilar. Han väckte mig och sa att jag måste komma o kolla... Precis utanför vårt hus var polisen i full färd med att spärra av. Någon/några har alltså skjutit flera skott rakt in i huset mitt emot där det befann sig personer i vardagsrummet. Känns inte alls speciellt kul (såklart). Som tur är kom ingen till skada.

Annars rullar väl det mesta på. Det har snöat en del de senaste dagarna och det blir bara mer och mer snö ute. Nu tycker jag snarare att det ska gå mot mindre och mindre snö... Känns som det räcker nu. Jag vill ha vååååår. Idag har det visats någon plusgrad på termometern, för första gången på väldigt länge. Minus 10 är annars den standard vi vant oss vid den senaste 1,5 månaden känns det som. Fast hellre riktigt härligt vinterväder istället för massa blask o slask säger jag. Så jag är nöjd, om än något trött på snön nu...

I måndags började  mitt nya liv. Nu ska här ätas ordentligt och på "rätt" sätt. Inte en bulle eller semla ska komma i närheten av min mun de närmsta 3 månaderna. Mina kvällspromenader har varit minst sagt haltande. Jag skyller på snö. Det är svårt att promenera i rask takt o känna att man får ut något av det när fötterna slirar i snömodd och på isfläckar vid varje steg. Jag måste säga att jag tycker snöröjningen håller rätt dålig kvalité. Jag tycker att man borde kunnat "skrapa lite nämare marken". Men det finns säkert en logisk förklaring.

På fredag är jag ledig igen. Känns gott. Har inga direkta planer, men vi får hålla oss på hemmaplan. Pyssla lite kanske. Det dök upp ett litet telefonmöte på jobbet som jag behöver vara med på, så jag får vara hemma o vara med på det.

Nä, sova var det ja... Natti natti

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0