Besiktning av dotter

Idag har jag varit på BVC med Josefin. Det var dags för 18-månaderskontroll. Detta är ju ett läkarbesök och man blir utfrågad efter konstens alla regler så att de vet att hon följer "mallen". Det gör hon inte riktigt, för jag anser inte att hon kan säga 8-10 ord som tydligen hade varit lämpligt... Men hon kan mycket annat. Dock inget hon ville visa upp för varken läkaren eller BVC-sköterskan. Josefin var lite smått grinig när vi var där, ganska så nyvaken, för hon låg och sov när jag kom till dagis för att hämta henne. Men jag tror att hon gick igenom besiktningen. :)

Hon kan nu skryta med 84 centimeter över havet och vågen gav utslag på 10,41 kg. Dvs 50 gram tyngre än sin bror när han var lika gammal.
När vi var där fick hon även sin andra spruta mot svininfluensan. Det innebar att vi fick hoppa över den "ordinarie" sprutan hon skulle fått (mot barnsjukdomarna). Den får vi komma tillbaka och få om en månad istället.
Kanske ska ta och gå dit med Alexander i morgon så han också får sin andra dos, så är hela familjen komplett vaccinerad mot svinet sen.

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Hahaha... Vad lustigt, jag har använt ordet besiktning när jag pratat om Simons 4-års koll som vi ska göra på onsdag.

Men känslan är ju lite så, att de genomgår en besiktning = )

2010-01-25 @ 21:34:29
Postat av: Caroline

Ja, det är ju det, en besiktning ;) Jag har inget behov av att gå dit... mer än att man är lite nyfiken på vikt och längd. Så om hon inte hade "gått igenom" så hade jag väl säkert fått veta det. Men nu verkade farbror doktorn tycka att allt var ok. Han sa inte speciellt mycket alls, rätt trist typ. Men men, man kan inte ha kul jämt!

2010-01-25 @ 22:17:53
Postat av: Jenny

Söta lilla Josefin. Klart att hon fick godkänt! Konstigt vore det väl annars. Hon är ju längans lilla charmtroll. Betyg från mig: MVG :-)

2010-01-26 @ 07:16:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0