Borde sova nu...

Här ligger jag på soffan men jag borde verkligen gå upp o lägga mig. Så tråkigt bara... alla lampor ska släckas och sen ska man borsta tänder, ta ut linser, byta till pyamas. Och allt detta för att krypa ner i en kall säng!?

Har jsut kollat på stjärnorna på slottetSVT Play. Lite kul att de är på Thorskogs slott, där var ju jag och David för snart 2 år sedan. Vi fick det i bröllopspresent. Lite "kul" också att Meg Westergren bor i samma rum som vi gjorde :)

Idag har det varit ett mindre "snökaos" här, dock utan kaos. Men snö och lite isande vindar vilket gjode att de ca 10-11 minusgraderna ute kändes rejält mycket kallare. Vi gick ut för att åka pulka, men det blev inte så långvarigt. Alexander tröttnade snabbt i kylan och ville hem. Men det är underbart med snö!

I morgon ska jag och barnen åka hem till Lina och familjen i Sätila. Ska bli kul att komma iväg en sväng. Så för min del kan det räcka med snö just för tillfället så jag slipper köra i värre väglag än nödvändigt i morgon. Skönt iaf att bilen är fixad nu. Ja, det har inte varit ngt fel på den, men bromsarna gnisslade så David lämnade in den för att kolla det. Vips så hade de bytt bromsklossar (tror jag det var) och det var gratis. Gick på garantin. :) Eller, gratis och gratis... jaja, ingen extra utgift i alla fall.

Nä, men om man skulle ta o sova lite i alla fall... Skulle inte skada känner jag.
God natt!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Pappa

God morgon! Kör lugnt. Hälsa.

2010-01-07 @ 07:33:41
Postat av: Linda

Håller med dig om att det där "fixandet" innan man kommer i säng är vansinningt tråkigt. Vi har skaffat timer till vissa lampor och det är väldigt skönt faktiskt...

2010-01-07 @ 09:33:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0