Helgen över

Söndag kväll igen nu då... Vips sa det och så var helgen över. Har varit ute och "flängt" en del de senaste dagarna, så det kan väl vara därför det känns så.

I fredags var jag i Stockholm hela dagen. Hade ett jobbbmöte där och det var många bitar som föll på plats, kändes väldigt skönt. Arbetsdagen blev ju lite längre än det normala, istället för att åka till jobbet kvart i 7 åkte jag till landvetter kl 6. och istället för att sluta halv 3 på eftermiddagen så landade jag igen kl 19 på kvällen, så det blev en ganska lång arbetsdag. Men givande som sagt! :)

I går morse var det upp tidigt igen, en resa till Ge-Kås i Ullared stod på programmet. Jag och en av våra grannar brukar åka ihop, och vi kom iväg strax efter halv 7. Sen var det shopping dagen lång och hemma igen vid halv 6 på kvällen. Igår var det inte så mycket folk, väldigt lugnt på förmiddagen och lite mer på eftermiddagen. Men det flöt på bra och vi hade gott om tid och slapp stressa. 8 timmar tog det igår och vi lämnade varuhuset kl 16, med en hel timme "tillgodo" (de stänger ju kl 17).
Och som vanligt kommer man hem med typ 6 kassar med saker, några tusenlappar fattigare, och när man väl packat in allt i skåpen så känns det som att man inte köpt så mycket :)

Idag har vi varit på Joe Farellis och ätit brunch. Det var väldigt gott. :)
Vi var där tillsammans med Davids kusin och hans familj. Anledningen till detta var för att fira min och E:s födelsedagar. Vi fyllde år båda två förra helgen men hade tyvärr inte möjlighet att komma på varandras "kalas" då. Så vi gjorde såhär istället. Tog ite bilder, men jag har inte orkat lägga in dem i datorn. Jag kanske uppdaterar detta inlägg med bilder en annan dag. kanske...

Dags att sova....

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0