Julen ute!

Så underbart, nu är det mesta av julen ute ur huset. Eller snarare nerpackad på vinden skulle man kanske säga? endast granen är utkastad genom dörren o ligger o skräpar på framsidan. Vi får väl se hur länge den blir liggande där...

Dock har jag ju inte bloggat om vår jul än, men det ska komma... suck vad sen jag är!

I lördags var vi barnfria under dagen. Barnen var hos mormor o morfar. Jag och David var hemma och gjorde något väldigt välbeövligt - vi resnade upp och organiserade vår klädkammare. Och så mkt skit och gamla kläder vi har gjort oss av med. Nu ska här skänkas nästa gång det hämtas kläder här i området. Lite saker ska vi lägga på tradera och en del saker fick gå i sopsäcken. Nu finns det massor med plats för nya kläder. Helt kanon, mer shopping är tillåten ;)) (det finns för många lediga galgar nu!)


Skillanden kanske inte ser så stor ut på bilderna, men nu kan man
till och med sätta ner fötterna på golvet, och det är ju ett plus i kanten!


I söndags hade vi besök av Lina, Felix och Tuva. Barnen kunde leka några timmar och vi åt lite lunch och fikade. Trevligt som vanligt. David tog tillfället i akt och åkte ut på en shoppingrunda. Så nu har han fyllt sin kvot i klädkammaren, haha...

Idag har vi varit hemma. Julen är som sagt utstädad. David hade med sig bilen till jobbet och passade på att tvätta den på vägen hem. Det behövdes! Var väl några månader sen sist... Och med senaste tidens väglag så såg den ju ut därefter... (det var det enda positiva med vår förra bilfärg, man såg inte skiten lika lätt som på denna svarta) David har även hämtat hem vår somrumstv som varit utlånad till hans föräldrar. (deras var på reparation). Känns skönt att ha den tillbaka så kan man få ligga lite längre i sängen o mysa vissa dagar och barnen kan få se på TV utan att behöva gå ner och sätta sig i soffan.

Jag har förresten invigt mina nya skor jag köpte på Staduim (Det var juniorstorlekar på dessa, men eftersom de fanns upp till 40 så kunde jag knô ner fötterna i ett par;)). Det var vår granne som tipsade om dem och de är verkligen kanon. 2 kvällar har jag varit ute och gått i ca 40 minuter i kylan (mitt "nya liv", promenad ca varannan kväll är målet) och fötterna har hållt sig varma o goa. Även idag när vi var ute o lekte en stund jag och barnen så höll de värmen.

Nä, dags att ta tag i något här. Operation rensa bland alla viktiga papper påbörjades igår kväll. Fortsätter idag och många kvällar framöver. Vi har inte riktigt struktur där just nu, men allt kan bli bättre!

Tjingeling!  


Lämna gärna en komentar!
Postat av: Pappa

Bara för att det finns plats så behöver man inte fylla de hålen med att köpa nytt.Ett tips! ingen shopping på några månader så har ni utrymmet kvar.

2010-01-04 @ 21:06:36
Postat av: Linda

Ja, skorna är verkligen kanon!!! Jag stortrivs i mina också...

Önskar att vi också kunde komma in i vår klädkammare, men som sagt vi får nog vänta till våren då alla husvagnsprylar ska ut till husvagnen igen...Nu kan vi ta typ 2 steg in sen är det stopp = )

När ni kom med er bil idag så sa vi just att den var VÄLDIGT ren och fin!!! Vår är inte längre svart utan grå : (

2010-01-04 @ 22:40:02
Postat av: Jenny

Här hemma behöver också rensas! Tänkte ta tag i det imorgon. Men det har jag sagt rätt länge förstås så det återstår att se hur det blir med den saken =)

2010-01-05 @ 22:26:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0