Han cyklar!

Här går det undan! Från 0 till 100 skulle man kunna säga!
Helt plötsligt cyklar Alexander, och vi har inte lärt honom något och vi har inte övat en enda gång. Han bara tar cykeln sätter sig och sprkar fart och sen trampar han iväg! :D

Vi tar det från början...
I söndags kväll skulle grannen ut och och cykla (pappan och sönerna). Alexander fick hänga med och tog då sin springcyklel som är den han har använt mest och har bäst kontroll på, som får mest fart. Sen har jag inte hela bilden klar för mig (jag var inne o nattade Josefin tor jag) men David går ut när de är här utanför och Alexander får låna grannens cykel som inte har några stödhjul och sätter sig på den och cyklar iväg!?

Idag har David och Alexander skruvat loss stödhjulen på Alexanders cykel. Han premiärcyklade till affären i morse. Sen har han varit ute med grannen "hela dagen" och kört runt husen här.

I morgon har David ett uppdrag, att filma sonen så att ni får ett bildbevis. Tills vidare får ni hålla tillgodo med denna bild som David tog med mobilen idag:

EDIT
15 juli
Idag har David fått filmat en cykletur. Ser ut såhär, skakigt värre men svårt att undvika när man går och filmar samtidigt.


Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Ja, det var värst! Han är ju jätteduktig! Och jag tror han känner sig riktigt, riktigt stolt = )

2010-07-12 @ 22:08:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0