Josefin 2 år ♥♥

Idag fyller vårt lilla hjärta 2 år! Tiden går så himla snabbt. Var har den tagit vägen?
Kl 11.52 idag är det exakt 2 år sedan hon såg dagens ljus på Östra sjukhuset.


Grattis Josefin!

I lördags firade vi Josefin med grillfest. Det var varmt och skönt. Jag hade bakat två tårtor, en sådan här och en sådan här. Jag kan inte påstå att jag tyckte att någon av dem var speciellt "fantastiska", men gästerna verkade nöjda :)

Tyvärr fick vi inte till några sådär jättebra bilder från kalaset, så jag vet inte om jag lägger upp några här, jag får se hur det blir, vågar inte utlova något.


(Försökte mig på ett bildspel här, men kvalitén blev rätt kass....)

Nu på morgonkvisten har vi traditionsenligt firat Josefin med tårta på sängen! Hon har fått presenter av mig, David och Alexander. I 2-års present fick hon ett sådant här med lite tillhörande redskap:

Egentligen hade vi tänkt köpa en hylla som hon skulle ha ovanför sin nuvarande röda klassiska Micki-spis. (För att få plats med alla miljontals muggar, kaffekannor och tallrikar som hon älskar att leka med) Men så fick jag syn på detta och kunde inte motstå. Det känns som att hon kommer att ha nytta av detta längre än den lilla röda spisen... Här kan hon både laga mat och diska, och dessutom värma välling i micron till dockorna :)
Det är justerbart i tre olika höjder så att det kan "växa med henne". Bra va? ;)

------------------------------
För er som vill blicka tillbaka:
Här kan man läsa om Josefins 1-årsdag

Och här kan man läsa om när hon föddes.

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0