Semesterkänsla

Idag har jag haft riktig semesterkänsla, utan att ens ha semester :(
From i morgon har ju David o barnen ledigt. Skönt för dem.

Idag har vi varit en sväng i stan. Vi åkte in för att kolla läget lite nere vid hamnen, vi hade nästan gått hela vägen från Lilla Bommen och fram till Ostindiefararen när det mullrade till och himmlen öppnade sig. Vi sökte skydd i en busskur och åt kanelgifflar (skönt att vi hade med oss nödproviant!) Efter det tog vi det säkra före det osäkra och drog oss bort mot stan och shoppping, där man lätt kan söka skydd om det kommer fler skurar :)


Lek på en "lekbåt" mellan operan och Kajskjul 8.


Regnpaus med nödproviant i en busskur :)


Regnbevis, om det är någon som inte tror mig :)

"På stan" var det väldigt folktomt, inte undra på det eftersom affärerna tydligen har stängt söndagar under sommaren, för visst burkar det vara öppet? Jag vet inte, är där så sällan, men öde var det. Och jag såg "massor" av fina sker i fönstren som jag hade velat titta närmare på :( Plånboken kände sig lite bortglömd när den inte fick komma till användning...

Men...
Till min stora glädje var det öppet i Arkaden så att jag kunde gå in på Change och köpa lite nya underkläder mm. Perfekt, för det var tag 3 betala för 1. Jag fick med mig 1 bikini, 4 BHar och 3 linnen för 950 kr. 9 plagg och betalade bara för 3. Välidigt käckt :) Och plånboken blev såklart lite extra glad över att få komma upp ur väskan... Det tog bara närmare 1 timme där inne, så David och barnen var superglada när jag kom ut, haha...

Efter en kort sväng inne i Femman så åkte vi hemåt igen.
Eftermiddagen har bjudit på moln, sol, regn, blåst, tung klibbig luft och allt ungefär på samma gång. Vi har i alla fall haft några sköna timmar ute på altanen och barnen har badat för att svaka sig.

Igår hade vi kalas för Josefin. Det gick bra och var väldigt trevligt. Och vädret hade vi inga problem med, strålande sol och närmare 30 grader varmt. Man ska inte klaga, jag älskar det, men just när man är 16 pers och ska knö ihop sig under en markis så hade det inte gjort något om det hade varit 5 grader svalare :) Vi grillade och hade det gott i alla fall. Bilder kommer om ett par dagar!

Avslutar med vår fina buske som vi har på gräsmattan. Det blomamr helt underbart! Hade inte en aning om vad det är, men igår tipsade min kära väninnna om att det kan vara en schersmin. Och efter en googling på det så kan det nog stämma.


Jag skickade ut David med kameran är för att föreviga dessa vackra vita blommor. Den håller redan på att blomma ut känns det som.

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Jag har också varit på Change och fyndat! 3 för 1 är ju toppenbra = )

2010-07-11 @ 21:47:01
Postat av: Caroline

Ah, har du? :) Hoppas du fyndade något snyggt.

Det bästa med det stället är ju att de lagrar ens storlek i datorn så att t ex ens man kan gå in och köpa en present i rätt storlek ;) ;)

2010-07-11 @ 22:35:21
Postat av: David

Ah, bra tips där om storleken. Fast jag vet ju redan dina utan och innan... :P

2010-07-12 @ 13:42:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0