Nästa projekt

Vi hinner knappt avsluta det vi håller på med här hemma innan vi tar tag i nästa grej känns det som. Det är väl så det "är" med hus, man har ständigt något porjekt på gång, och ännu fler finns på "to do"-listan.
Vi har inte någon väldigt specificerad lista över kommande projekt här, men i mitt huvud florerar de ständigt, om vartannat. Det är bara några små detaljer som saknas för att man ska kunna genomföra dem snarast:

  • Tid
  • Pengar
  • Ork

Nu är vi i alla fall på gång med nästa stora grej. Badrummet. Usch, sådant man verkligen drar sig för att göra. Det kostar mycket pengar, man har ingenstans att duscha under tiden och man måste göra rätt val. Badrum är inget man gör om igen om ett par år för att man "ångrade sitt färgval på kakel".

Än så länge har vi inte kommit så långt med våra planer. Vi har varit iväg en vända på fd Rörshoppen o kollat på handfat och duschväggar och allt möjligt. Vi vet ungefär vilken stil vi vill ha. Vi vet också att vi vill att det ska gå i mörgrått (golv) och vitt (väggar) och ev med någon dekor på väggen. Men storlek och form på kakel har vi inte en aning om än. Ska vi nöja oss med dusch? Eller ska vi försöka klämma in ett badkar också? Jag vill så gärna ha båda, men är livrädd för att det ska kännas trångt. Ska man ha 1 handfat eller två? Om några år står väl jag och Josefin där och bråkar om utrymmet på morgonen ;) (Eller så skickar jag ner henne på gästtoan, haha)

Vi vet dock om att vi ska ha värmegolv, handdukstork, en sådan där härlig dusch som är som en stor sil ovanför huvudet (vad det nu heter) och en smidig duschvägg som man bara fäller in mot väggen när den inte används (vi kan inte ha duschhörn för vi har ett fönster ivägen). Jag vill helst inte ha några rör synliga, så jag hoppas att det ska gå att bygga in dem. Spottar i taket med dimmerfunktion känns trevligt. Dock är det viktigt med möjlighet till stark belysning när man önskar, så det måste vara lite "krut" i lamporna.

Ja, det finns lite tankar som ni märker. Någon som har fler tips om vad man verkligen inte får missa? Eller något som är onödigt att satsa på? Lämna gärna en kommentar!


Lämna gärna en komentar!
Postat av: Pappa

Värmegolv på andra våningen? Vattenrör i väggarna är bra om någon koppling börjar läcka, bara att börja riva väggen igen.

2010-06-30 @ 21:48:02
Postat av: Mamma

Jag håller me föregånde talare till viss del. Värmegolv på andra vången kan vra skönt . Men att bygga in rören verkar inte bra alls. Jag har inte ont av att se våra rör vi bytte för några år sedan. Men jag ångrar att jag inte la värmegolv. Kram Mamma

2010-07-01 @ 08:45:05
Postat av: Jenny

En sån där stor härlig dusch över huvudet är underbart!!! Förstår inte hur jag klarat mig utan en sån i alla år...

2010-07-01 @ 09:05:29
Postat av: Caroline

Ojdå... Jag kanske inte skulle nämnt rören... Värmegolv ska vi ha, finns inga alternativ. Element bort, skönt golv in! Spelar väl ingen roll vilken våning det är på, klinker är ju lika kallt för det.

Jag har aldrig upplevt en sådan dusch jenny, men de ser sjukt "härliga" ut. Och är så fräcka att titta på också för den delen ;)

2010-07-01 @ 20:03:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0