Roligare kan man ha för pengarna

Schmack sa det! Det var i fredags efftermiddag när jag körde hem från jobbet. Vips så hade vi en fått en kyss rakt i vindrutan och en snygg stjärna på plats. Vi som hade så fin vindruta utan några stenskott.

I morse när jag körde till jobbet satt jag och tittade på "underverket" och insåg att jag skulle ta tag i att ringa o boka tid för en lagning på momangen. Så fort jag bara kom fram till jobbet...

2 minuter senare när jag tittade lite extra på vindrutan var det för sent. Nu har vi en tjusig halvmeterlång spricka. Bara att byta ut hela skiten! 200 belv genast 1700 i självrisk. Passade på att boka nästa service när jag ändå var på g o ska lämna in bilen, så då går ju typ 3500 kr till. Skitkul!

Jag hatar bilar!
(...eller nä, jag älskar vår bil, men hatar kostnaderna, någon miljonär får gärna anmäla sig frivilligt och betala våra lån, försäkringar, vägskatter, bensin, bilbarnstolar och hela skiten!)

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Jenny

Nä, fy vad tråkigt!!! Och du som var så duktig och tänkte boka tid för lagning med en gång. Själv körde jag med ett stenskott i ett halvår innan rutan sprack så jag fick liksom skylla mig själv.

2010-03-02 @ 08:12:37
Postat av: Linda

FyKatten. Bilutgifter är aldrig roligt = (

Vi har nästan tänkt leasa en bil de perioderna våra bilar krånglat. Tänk att bara lämna in och få det kirrat utan att det kostar något( förutom månadskostnaden då ; )! Vad det än är liksom...

2010-03-02 @ 08:27:42
Postat av: Metso anställd

Vi har hört att om du sälger hälften av dina sko-par kommer du vara ekonomiskt oberoende för en lång tid framöver!!!!

2010-03-03 @ 13:47:38
Postat av: Therese B

Usch jag förstår känslan!! Bilar kostar massor av pengar!! Tråkigaste man kan (men måste) lägga pengar på...

2010-03-05 @ 09:19:46
URL: http://bebisbubblan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0