Om ingenting alls...

Tänkte bara skriva några rader, vet inte om vad dock...

Idag var det jobb igen. Halvmotiverad, men nu är det bara 3 dagar till, sen semester i en dryg vecka!! Underbart!

Jag skulle direkt från jobbet och till förskolan för att ha utvecklingssamtal för Alexander. När jag ringde hem till David (som just hade hämtat barnen) för att kolla läget så önskade han att få gå på samtalet istället. Så jag åkte hem och David gick tillbaka till dagis för att prata om vår son med en av hans gulliga pedagoger.

Har fått hem ett paket från Ellos idag med lite kläder och annat som jag beställde. Ett par shorts till David bla, men de får gå i retur, storleken var stooor. Ska se om vi kan byta till ett par mindre.

Barnen sover sedan en halvtimme tillbaka ungefär och jag ska ta och sälla mig och stryka. Aptråkigt. Men det måste ju göras om vi ska ha några kläder med oss när vi åker.

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Jenny

Ett paket med lite kläder? Jag såg David komma bärandes på det paketet. Det såg inte ut att vara så liiite faktiskt ;-).Eller var paketet stort för att storlekarna var stora ;-) ?

2010-05-25 @ 06:33:30
Postat av: Caroline

Det var skrymmande föremål... Ett set med 3 porslinsskålar, som skickas tillbaka idag, för 1 av dem var sönder. Endast 3 klädesplagg faktiskt... ;)

2010-05-25 @ 07:20:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0