Varning för kossor

Det blir en liten rapport idag också. 3 saker har "hänt":

1. I morse höll jag på att stå öga mot öga med en ko. Mitt på motorvägen. På väg till jobbet hade några kossor hittat en finfin utväg från sin hage och var påväg att promenera rakt upp på E6 strax innan Kungälv. När jag körde förbi var kossan verkligen påväg upp från dikeskanten och ut i vägbanan. Jag ringde polisen för att uppmärksamma dem på problemet och fick till svar att de skulle "försöka lösa det". Efter ca trekvart höde jag på trafikrapporten på radio att kossorna var infångade. Det var ju skönt att det inte hann hända en olycka!

2. Nu har jag checkat in oss på vårt hotell. Himla smidigt att man gör det online innan man ens har packat sina väskor :) Nu är allas födelsedatum, passnummer och födelseorter och adresser och allt vad det är inmatade. Eftersom vi kommer fram mitt i natten typ så är det skönt att ha det gjort. Jag hoppas att vi kan komma upp till vår lägenhet så fort det går när vi kommer fram eftersom vi har två förhoppningsvis sovande barn att "släpa" på.

3. Min cykel är såld. Härligt. Jag ska ta över mammas cykel och köpa en barnsits att ha där bak till Josefin, så jag ville bli av med cykeln jag hade. Och så behövde granntjejen en ny cykel. Underbart att slippa lägga ut den på blocket. (Och ha massa folk som ringer). Detta blev väldigt smidigt.

Ja, det har ju hänt mer än såhär, men det får räcka för idag. Det övriga har ju mest varit "vanlig vardag", jobb, dagis och sådär...

Hej svejs

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Men herregud! Kossor på motorvägen!? Livsfarligt ju. Tur att allt gick bra iallafall.Hoppas ni får en härlig resa!

2010-05-26 @ 20:42:30
Postat av: Ullen

var skall ni bo? Med vilket bolag åker ni?

2010-06-01 @ 20:57:37
Postat av: Caroline

Ullen, vi bodde på Paradise Village (4,5 km från Ayia Napa), åkte med Solresor http://www.solresor.se/resa-till/Cypern/Ayia-Napa/Paradise-Village-lagenheter/

2010-06-06 @ 09:54:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0