GP på helgen

Det var ganska länge sedan vi slutade att prenumerera på GP. Det blir för dyrt och för mycket skräp i jämförelse med hur sällan vi hinner läsa tidningen. Med jämna mellanrum hoppar vi på erbjudanden om en månad för 30 kr och liknande. Sen ringer det någon och vill sälja in en "riktig" prenumeration. Varje gång svarar vi samma sak, vi hade velat ha tidningen bara på helgen. Men det har inte gått!

Men nu! Nu kan man "helgprenumerera" på GP. Iaf enligt dem själv i sin marknadsföring för nyheten. Vi testar en månad för 30 kr. Dock är jag starkt tveksam till att vi fortsätter sedan. Det är nämligen inte någon helgprenumeration. Vi får tidnigningen varje dag, måndag - torsdag som e-tidning att läsa på datorn, och fredag - söndag i brevlådan. Så långt allt väl. Förutom priset. Det är näst intill lika dyrt som att ha den i pappersformat varje dag. Med andra ord, den så kallade "helgprenumerationen" lönar sig inte alls... GP tvingar ju oss att få tidniningen varje dag, och kan på så sätt ta ut en högre kostnad än för bara de nummer vi villle haft (lördag och söndag), men kan kallla det att vi "bara" får den på helgen...

"Smart" tänkt GP...
(och synd för er att vi inte gick på den!)


Lämna gärna en komentar!
Postat av: Therese B

haha dom är roliga GP. Vi hade helgprenumeration på test när vi bodde inne i Uddevalla, jättetrevligt. Men vi förlängde aldrig det när vi flyttade till "landet" för då kan vi nämligen inte få tidningen på söndagar utan får söndagstidningen på måndag. Helt meningslöst tycker vi då vi redan har Bohusläningen mån-lör. MEN GP har ringt oss ungefär 10 ggr sen vi flyttade hit och försökt sälja in helgprenumeraton till oss, fast de inte ens kan erbjuda det i praktiken...suck så himla dåligt!

2010-11-10 @ 20:39:23
URL: http://bebisbubblan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0