Måndag 1 november

Redan november... Tiden springer iväg.

Idag har jag varit ledig med barnen. Det var studiedag på förskolan och därför var det inte så mycket val. Vi passade på att träffa Lina, Tuva och Felix.  Vi hade bestämt oss för en tur till IKEA, killarna skulle få leka och vi skulle gå runt en sväng o shopppa inna det var dags att äta lite lunch. Nu blev det inte riktigt så. Måste ha varit studiedag i varenda förskola i hela stan med omnejd + ett litet höstlov på det. Så när vi kom var det fullt i Småland. Alexander tjurade en del över den uteblivna leken. När vi skulle äta lunch var det jättemycket folk i restaurangen. Men vi fick köpt våra köttbullar och alla åt med god aptit. Kaffet tog vi här på hemmaplan innan vi begav oss ut för lite lek. I självaste varuhuset köpte jag ingenting :) Handlade tillräckligt i lördags tyckte jag.

Staus för projekt badrum är att idag är 3 av 4 väggar fogade. Så nu på kvällskvisten har jag ägnat mig åt att polera kakel och försöka få bort så mkt som möjligt av de fogrester som fanns kvar på plattorna, främst mosaiken.
Jag har även målat taket ytterligare en gång. Det var lite flammigt efter våra två strykningar igår. Men jag vet inte om det blev bättre nu heller. Det är så svårt att få det bra. Jag tror vi ger upp och låter det vara nu. Det är iaf vitt :)

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0