Vårt nya badrum!

Idag har jag äntligen fått fotat lite i vårt nya badrum. Nu är det några detaljer kvar, sen är det helt klart! Helt underbart och vi är så himla nöjda!

Det har ju varit några val att göra under resans gång. Men som det känns nu så är vi supernöjda med allt och jag tror inte att det hade blivit bättre på något annat vis. Jag är speciellt nöjd med att vi valde den frostade varianten av duschväggarna, samt att vi satte mosaik bakom kommoden och spegeln.

Det som saknas är handtag på kommod och väggskåp. Dessa är beställda. Blev en liten miss i planeringen kan man kanske säga, eftersom vi inte köpte direkt, då vi inte gillade dem som hörde till samma serie som kommoden. Men nu är längre handtag beställda av märket Svedbergs.

Och här kommer då lite bilder... :)

Och för er som inte kommer ihåg hur det såg ut innan, här får ni en liten bild på badrum á la 1988:Många bilder blev det... Men vill ju dela med mig nu när så många frågat hur det går och om det blev bra! Smaken är som baken, men vi är oerhört nöjda med våra val och framför allt tacksamma för mycket väl utfört jobb av Tommy!


Lämna gärna en komentar!
Postat av: Helén

Vad snyggt o fräscht det blev!! Duschen är superfin. Jag måste bara fråga hur ni gjort med den biten av fönstret som går in i duschen? Vi har nämligen det problemet den dagen vi ska göra om vid vår dusch. Är det kaklat o tätat helt vid fönstret? Vårt fönster har ju träkarm och om vi ska ha typ sådan dusch ni har så kommer det skvätta vatten på fönstret, idag har vi en hel kabin.

2010-11-26 @ 20:56:17
Postat av: Caroline

Helén, det sitter en vinkelvägg snett ut brevid fönstret. Svårt att förklara. Märket är Macro. Kolla deras hemsida på Skagen vinkelvägg. Den finns i olika storlekar beroende på vad man behöver. Man får hjälp av Macro att göra en ritning exakt efter era mått. Dvs. fönstret är inte inne i duschen. Alternativet för oss hade varit att byta till mindre fönster, men det ville vi absolut inte, och vi är supernöjda med denna lösning.

2010-11-26 @ 21:25:57
Postat av: Linda

Jättefint och frächt!Vi gillade inte heller handtagen till vår kommod och därför sitter det inga på vår kommod ännu. Men det var ju smart att beställa längre. Vi har letat, just efter längre men inte hittat några som faller oss i smaken.

Har ni en Montoni blandare/takdusch?

Som sagt, superfint!!!

2010-11-26 @ 21:52:20
Postat av: Helene S

Riktigt läckert! Ni har gjort jättefina val. Njut av det mysiga badrummet!

2010-11-26 @ 21:59:29
Postat av: Caroline

Yes, det är Montoni på båda blandarna. Egentligen mot mina principer att inte köpa ett "välkänt märke", men det var så svårt att hitta några snygga. Så vi hoppas att dessa inte börjar strula sen.

Jag hoppas att våra handtag kommer i veckan. Så himla jobbigt att få upp lådorna nu, speciellt med en hand ;)

2010-11-26 @ 22:03:49
Postat av: Linda

Vi köpte också en sån blandare/takdusch nämligen. Mycket snygg o prisvärd! Tror inte att det är någon fara med kvalitén.

Vi har vant oss att inte ha handtag på kommoden ; )

Men självklart ska vi köpa om/när vi hittar snygga!

2010-11-26 @ 22:19:59
Postat av: Therese B

såååå snyggt Carro, och värt allt slit kan jag tänka mig!! Väldigt inspirerande bilden, bra jobbat!

2010-11-27 @ 13:11:47
URL: http://bebisbubblan.blogspot.com/
Postat av: Helén

tack, ska kika där

2010-11-27 @ 20:37:21
Postat av: jeve

Hej!

Mycket snyggt badrum. :)

Vi ska också ha badrumsrenovering snart, och vi hittade en likadan Montoni tvättställ som Du har (fast lite mindre i storlek). Jag undrar, är det lite försänkt runt avloppet (rinner allt vatten ner alltså, när man stänger kranen)? Eller står det lite vatten kvar i botten (t.ex. nära hörnen)? Botten känns på något sett för platt för mig...

Vi ska på ett sk. "tillvalsmöte" på onsdag, och tills dess måste vi bestämma mellan den här eller ett Vedum tvättställ...

2011-05-16 @ 22:06:24
Postat av: Caroline

Hej Jeve

Vi är jättenöjda med vårt tvättställ. Ibland kan jag känna att det är lite väl plant, att vattnet inte rinner undan så snabbt som det hade gjort om det varit mer fall i det. Men det står aldrig vatten kvar, allt rinner undan. Det som man kan uppleva är att smuts inte rinner med vattnet lika lätt ner i avloppet. Men jag är jättenöjd och det är praktiskt med en plan bassäng i handfatet, man kan lätt ställa grejer i det om man tvättar av någon pryl eller så :)

2011-05-17 @ 07:31:33
Postat av: Helena

Hej!
Vilket fräscht badrum ni har!
Vi håller också på och bygger om ett liknande badrum med fönster på samma ställe som ni. Vi har också funderat på Skagen vinkelvägg. Vilken storlek har ni på vinkelväggen? Vilken typ av duschdörrar har ni? Är båda dörrarna i samma bredd? Har det fungerat bra?

2013-04-14 @ 21:05:55
Postat av: Therese

Hej, har ett tips till Helena som har funderat på Skagen vinkelvägg: Macro har nu en dusch som heter Skagen U som är till för att placera där ett fönster är i vägen. Skagen U kan monteras asymmetriskt i en hörna, men behåller den runda formen i alla fall. Den finns med olika glas också. Här hittar du den: http://macro.se/sortiment/duschhornor/dusch-skagen-u/

Lycka till!

2013-12-19 @ 11:22:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0