Vi har ett badrum!! :)

Sådär ja, dags för en liten helgrapport.

WOW! Vi har ett helt fantastiskt badrum. Än så länge är det några detaljer kvar, så vi har inte riktigt "flyttat in". Men vi kan duscha!! Rören blev färdigdragna i går em och vattnet kunde kopplas på :) Nu återstår handtag på kommod och väggskåp, krokar, toapppershållare etc. Dessutom är det lite eljobb kvar, koppla in golvet och handdukstorken mm. Men belysningen funkar galant och fläkten likaså :)

Så, när allt är klart och jag har "pimpat" med snyggt vikta handdukar, matta, blomma etc, ska jag visa bilder om någon vill se ;)

I fredags var vi på Liseberg. Invigningsdagen. Det var lugnt och skönt att gå där. Dock inte så myigt de första två timmarna. Man (de) tände nämligen inte ljusen (alla fina träd, "granen"/tornet mm) innan invigninsceremonin var avklarad. Och det var först kl 18,30. Så merparten av tiden som vi var där vandrade vi i totalt mörker, haha.. Nä, men det var synd att de inte tände allt från början. Hade tyvärr inte med kameran (och vårt sällskap som vi var där med har inte skickat hit några blider från sin kamera *blink blink*) Jag tog ett par bilder med min mobil innan vi gick in, inga höjdare, men iaf något :)

 Igår morse var jag på ICA Kvantum Sannegården och handlade. Jag gillar butiken, man lär sig efter några gånger var man hittar allt. Igår blev det avstämning. Precis vad jag inte hade tid med... Var lite stressad. Men, döm om min förvåning när kassörskan säger "vänta så ska jag bara ringa på någon som kan hjälpa till att packa upp"!?! Jag fattade först inte vad hon menade, men så ropade hon på en kollega och vips packar hon upp alla mina varor på bandet så att jag snabbt kan packa ner i andra änden igen. Snacka om service! Har jag aldrig varit med om förut, och då har vi ändå självscannat sen Kvantum Lerum införde det som en av de första butikerna i landet (om jag minns rätt), typ 2004-2005? Har ju varit med om några avstämningr då och då (även om jag kan skryta med att jag alltid har fått "avstämning korrekt" på kvittot!) :)
Men som sagt, stor eloge till Kvantum Sannegården. (Och sen att klockan var typ 9 på morgonen en lördag och butiken var ganska så tom kanske bidrog till att de hade tiden att hjälpa mig... men tacksam är jag ändå!)

Igår kväll hade vi besök av våra vänner i Sätila. Lina och Pelle kom på middag tillsammans med barnen Felix o Tuva. Vi fick en liten god presentpåse med smskiga saker från deras delikatessbutik. (Där det förövrigt kommer att vara julmarknad helgen den 1:a advent 27-28 november. Passa på att ta er en tur om ni inte har något annat för er.)

I går kväll åt vi lite plock som "förrätt" och sen hade jag lagat en Stifado till middag. Efteråt drack vi kaffe med päroncognac och den mumsiga fudgekladdkakan till det. denna gången med 70% choklad istället för ljus block, vilket gjorde den den lite mindre söt.


Lämna gärna en komentar!
Postat av: Jenny

Hoppsan, jag tar genast åt mig av blinkningarna, men jag har inte tömt kameran på bilder ännu...Vad gäller avstämning vid självscanning så trodde jag att alla erbjöd hjälp med packning om man var ensam? Nu var det visserligen längesen jag fick avstämning, men jag har blivit erbjuden hjälp flera gånger. Inte när vi varit två som handlat förstås...

2010-11-14 @ 21:43:54
Postat av: Caroline

Jasså? Ja då är det väl jag som missat detta fenomen då? För jag har minsann alltid fått packa både upp och ner själv...

2010-11-14 @ 21:52:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0