Höstgrill, fallande träd och shopping

Rubriken säger i stora drag vad vi sysslat med idag :)
Mamma har varit här och hälsat på. David och Alexander var ute på områdets städdag. Jag och mamma åkte till IKEA en sväng. Hon behövde lite ljus. Vi behövde lite lampor, samt nya sängbord till min o Davids säng. De vi har nu har fått sig några törnar i de två flyttar de varit med om. Dessutom finns det noll förvaring i dem. Nu köpte vi två Malm byrå/sängbord. Hoppas det ska bli bra. Ska bli skönt med lådor att lägga böcker och annat i.
Vi har även pratat om att ha någon lampa ovanför soffbordet. Jag gillar ju egentligen inte tanken på taklampa där, men blev ändå lite sugen. Så jag spontanköpte en sådan här idag! Gillar tanken på att kunna använda den både som lampa och som ljusstake ;) Men nu är vi kanske lite sugna att ha den över köksbordet istället... vi får se. Den är ganska så stor, så den blir kanske klumpig över soffbordet.

Till middag blev det grillat idag. Smaskigt. Vi hade både karré och helgrillad fläskfilé. Till det åt vi potatisgratäng. Gott. Under tiden som David tände grillen så passade han på att såga ner vår "risbuske" som mest stått och sett just risig ut på vår gräsmatta. I morgon måste vi förflytta det lilla trädet (eller om det klassas som buske?) till en av de containrar som finns här i helgen.


Alexander är trädgårdsmästare och försöker samla ihop alla grenar som spridit sig på
tomten. Precis bakom Alexander ligger rishögen till buske (träd?) som David just sågat ner.

Morgondagens planer innebär också att David ska utföra målning av tak och fönster i badrummet. Idag har Tommy kakalat färdigt alla väggar. Med jämna mellanrum går jag in och bara ställer mig och njuter en stund. Det är så roligt att se vårt nya badrum växa fram. Nu har vi en spegel uppe, eftersom den är inkaklad i väggen :) Det blev som en "tavla" på vår annars långa kala vägg. (Spegeln över kommoden är dock inte inkaklad, utan ska hänga utanpå kaklet.)
Detta kommer att bli så himla bra!


Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0