I-landsproblem

Jag har identifierat ett i-landsproblem i min vardag. Jag visste inte att detta fanns förrän för fram till en månad sedan. Dvs när vi rev vårt badrum och nu använder vår gästtoa för att utföra tex tandborstning, sminkning, isättning/urtagning av linser och ansiktstvätt.

På väggen hänger ett spegelskåp med dörrar. Inget konsigt kanske, hänger väl i miljontals hem, men jag förstår inte hur man står ut!? Under en 10-minutersperiod så kan jag behöva öppna och stänga dessa dörrar säkert 20 gånger... Det känns som att det är det enda man gör när man står där framför spegeln. Ja, precis, spegeln...! Den försvinner ju hela tiden när man måste öppna den!

Har tidigare haft badrumsspegelskåp med skjutdörrar, det var inte så jobbigt, men det här tog priset.

Förstår inte hur folk står ut med detta i sina badrum. Själv är jag glad att vi bara har det på gästtoan, dvs ett skåp vi vanligtvis inte använder speciellt mycket. Och som åker ut så snart även denna toalett ska renoveras. Vilket borde bli inom en inte allt för lång framtid... (fast det börjar bli lite många saker på "högpriolistan" här hemma nu, tid och pengar kommer inte räcka till allt)

Måste vara fler än mig som stör sig på detta!? ;)

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0