Ojojoj

Gaaaah! Tiden springer ifrån mig! Har tänkt att skriva här så många gånger men det har inte funnits tid o energi. Just nu har jag väl inte så mkt tid heller, men jag måste ju börja någonstans. Så här kommer en liten snabb status på vad vi håller på med just nu. Mycket badrum blir det! Vi är just nu mitt uppe i det. Är så underbart och smått overkligt att vi är igång och ska få (hmm, få och få, ett badrum kostar ju si sådär 100 tusen, men jaja) en härligt fräsch badrum precis som vi vill ha det. Blir ju lite att ta ställning till på vägen förstås.

Men nu har vi nog gjort alla val, hoppas jag! Allt är beställt och inhandlat. Tom val av duschvägg är gjort. Det blev Skagen Screen (dvs med frostade ränder), inte helt lätt val dock. Handdukstok är köpt, blandare är köpt, väggskåp är köpt, lampa är köpt. Dock fick jag lämna tillbaka spottarna vi hade köpt till taket. Elektrikern gick inte med på att ha en av dem ovanför duschen med alla vattenångor där, så nu blir det andra varianter (Som elektrikern själv införskaffar så slipper vi hålla på och leta ihjäl oss efter rätt volt och watt och IP-klass och allt vad det är...)
Och idag har det borrats hål i vårt kökstak. Vi ska tydligen ta el från kyl/frys till värmegolvet i badrummet, och det var ju väldigt passande att detta är precis ovanför. Jag kan inget om el, men något gjorde att det inte var rätt "styrka" (???) på den el som fanns tillgänglig i ansluntning till vårt badrum. Jaja, skönt att någon annan kan sånt där så man slipper tänka på det också. Fullt tillräckligt att välja hur sakerna ska se ut. Placera spotlights i taket tex. Spännade när man aldrig har gjort det förr... men nu har vi nog fått till ett bra mönster.

Ska försöka visa lite bilder på badrum och annat framöver, men det blir inte just nu. Ska tömma kameran en kväll här så ska jag försöka få ihop ett roligare inlägg.

Hej svejs sålänge!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Jenny

Kul att få läsa nåt annat än "Nostalgi" idag. Jag kollar här i princip varje dag, så nu hade jag börjat tröttna lite på "Nostalgi"... ;-)

2010-10-19 @ 19:07:39
Postat av: Caroline

Ja jag vet Jenny, jag har varit för kass. Har massa inlägg "klara" i huvudet.. men därifrån till in i datorn tar ju en liten stund, speciellt när det innebär genomgång av några hundra bilder först...

2010-10-23 @ 09:40:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0