Snabb status

Idag har jag varit i Malmö. Jag överlevde! :)
Blev en lång dag men ett mycket givande möte. Gick hemifrån kl 05:25 i morse och kom hem igen strax efter åtta nu ikväll. Jag har åkttåg fram och tillbaka, och minsann, det var i tid båda vägarna. Inte utan att man imponeras lite av SJ...

På hemmafronten har arbetet med badrummet gått vidare. Idag har elktrikern varit uppe på vinden och dragit alla kablar till takspottarna.

På sjukdomsfronten kan vi konstatera att Josefin inte var på bättringsvägen som vi trodde (hon fick gå till dagis i morse). Efter lunch var det bara att hämta hem henne igen :( Dessutom börjar Alexander också se hängig ut och verkar inte tiptop. Så det blir 2 barn hemma i morgon. 

Det verkar som att mina och Davids helgplaner ligger lite risigt till. Eventuellt måste vi ställa in. (Ekvationen 2 sjuka barn och en sjuk barnvakt som ska ha dem över natten går inte ihop riktigt) Hade annars varit väldigt passande att inte vara hemma på lördag em/kväll, eftersom jag just kom på att det är väl halloween denna helgen?? Ve och fasa! Jag kan verkligen inte med denna "tradition/högtid" eller vad folk vill kalla det. Jag helt enkelt fixar det inte. Så om vi mot förmodan är hemma i helgen och det ringer massa tiggande barn på dörren så öppnar vi inte, precis som tidigare år... De får ringa bäst de vill! Inget ont mot barnen. Men jag förstår inte hur man som förälder kan låta sina barn springa runt o "terrorisera", utklädda till oigenkännlighet och dessutom tigga godis!?!?! Men alla är vi olika. I min värld är regeln:
pumpa ute = välkommen att "fira" halloween med oss (busa)
Ingen pumpa ute = vi vill inte vara med på er lek.

Som sagt, jag har svårt för Halloween....

Amen!


Lämna gärna en komentar!
Postat av: Jenny

Jag håller med fullständigt! Jag avskyr Halloween. Men jag vet inte om jag kan låta bli att öppna dörren dock... Det bästa är ju att inte vara hemma alls. Problemet är ju att ingen verkar veta vilken dag som gäller så det rings ju på dörren i tid och otid under flera dagar.

2010-10-28 @ 08:30:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0