Söndagsrappport

Jag får väl kanske avlägga en liten rapport från idag också...

Två projekt är avklarade.
Jag och barnen gick ut på förmiddagen för att rensa bort våra vissna uteblommor. Dock hann jag inte mer än att tömma en kruka innan både Josefin och Alexander var halvvägs till lekplatsen. Alexander kan ju vara där själv. Men Josefin är lite liten för att släppas på fri fot. Så jag fick gå med dem dit ett tag. Lika bra att hon fick leka av sig en stund så kunde hon somna gott i vagnen sen. Jag kunde då återgå till mina trädgårdssysslor. Fick tömt mina krukor, sopat på altanen och krattat lite löv mm.
Under tiden var David i badrummet och målade första lagret på fönstret och taket.

Efeter en kombinerad sen lunch/tidig middag så åkte David och Alexander iväg och köpte oss en skottkärra. Jag hade ju lagt en tjusig lövhög på gräsmattan som beövde forslas bort :) Nä, men det känns som att det är bra att äga en skottkärra ibland, så nu har vi en. Under tiden som denna monterades och löven slängdes så var jag på plats i badrummet och målade andra lagret. Först fönstret och sen taket. Jag hopppas att resultatet blev bra, svårt att avgöra när det inte är dagsljus. Men gaaah så tråkigt. Påminn mig om att aldrig bli målare i mitt nästa liv :)

Nä, men om man skulle ta o sova... Kroppen är ju inställd på att klockan är en timme mer. I morgon är jag ledig. Ska bli skönt :) Förskolan är stängd ppga studiedag, så jag har bytt min lediga dag (som jag skulle haft i fredags) till i morgon. Vi ska träffa Lina, Felix och Tuva och leka lite. Kuligt!

Natti natti

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0