Testar Decubal

Jag är, som jag nämnt tidigare någon gång, en Buzzador. Det innebär att jag anmält mig här, och ibland får inbjudningar att delta i olika kampanjer. Det innebär oftast att man får hem prover på något som ska testas. Just nu har jag två olika kampanjer jag är med i.

En av dem är att testa 3 olika produkter av märket Decubal. Det är Handcream, Lip & dry spots balm samt Face vital cream.

Jag har nu fått hem en låda full av små handkrämstuber samt förpackningar med ansiktskräm. Jag har också fått några tuber av läppbalsamet (som också ska fungera för tex spruckna nagelband som jag förstod det). Låter verkligen som något för mig det här. Mina händer och läppar kräver frekvent insmörnjning under vinterhalvåret. Mitt ansikte har jag inte lika stora problem med när det gäller torr hud. Men jag kan tänka mig att krämen funkar fint nattetid för mig. Jag ska testa. 

Så, ni som känner mig och träffar mig den närmsta tiden, säg till om ni vill testa krämerna, så får ni prover av mig. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker ;) 

Ps. vill du också få chansen att testa olika varor och tjänster samtidigt som du demonstrerar dem för dina vänner så kan du anmäla dig här. Vill du läsa mer om vad det innebär att vara Buzzador så kan du läsa om det här
 

Lämna gärna en komentar!
Postat av: HelénDen kampanjen kom jag också med i:) lite snålt med ansiktskrämen i små "påsar" som ändå brukar finnas att ta prover på. Annars gillar jag handkrämen, har köpt den innan.

2010-10-23 @ 21:56:31
Postat av: Caroline

Ja Helén, det kändes lite "trist". Inte så "lyxigt" som att få små tuber. Men men, det får gå :)

Tycker också att handkrämen verkar okej, även om jag föredrar en parfymerad. Men Josefin tyckte det var kul att smörja in händerna ;)

2010-10-23 @ 22:06:20
Postat av: Jenny

Räcker upp handen Jag skulle gärna vilja ha ett litet prov.Jag anmälde mig också till den kampanjen, men kom inte med :-(.2010-10-24 @ 06:42:06
Postat av: Mamma (Monica)

Det vill jag ha Kram Mamma

2010-10-24 @ 11:30:27
Postat av: Caroline

Jenny - prova och ge mig lite feedback sen :)Klart mamma, jag har prover till dig. Kram

2010-10-24 @ 12:54:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0