Badrumsshopping igång

Idag har vi inlett shoppandet till vårt nya badrum. Vi har varit på Svenska kakel, Frej Jonsson, Kondradssons kakel, och Badrumsgruppen (rörshoppen). Det finns såååå mycket att välja på. Men ändå hittar man "ingenting". Och när man väl hittar "det rätta" så kostar det typ 3000 kr/kvm. Och det är liiite för mycket för vår budget. Nu pratar jag om någon slags mosaik som vill vill ha i duschen och för att rama in en spegel. I övrigt ska vi ha vitt matt avlångt kakel på väggarna, och där har vi ett par alternativ som vi väljer mellan. Till golvet har vi förälskat oss i ett svart klinker med ganska så "rugglig" yta. Vi vet dock inte om det blir detta än...

Så till dagens fynd nr 1:


Trumvirvel....


Tada!!!Glasmosaik för jättebilligt pris på Konradssons kakel! Utgående, så vi var tvugna att köpa med oss direkt för att försäkra oss om att det inte skulle ta slut. Vi vågade helt enkelt inte chansa på att det skulle finnas kvar. Detta var det första som vi hittat som både jag och David gilade skarpt och som dessutom hade en prislapp vi kunde acceptera. Det blev tom. halva priset från vårt maxpris :)

Sen åkte vi till Ringön och kollade in det tvättställ med kommod som sett där tidigare i somras. Vi har inte hittat något likannde på något annat ställe. Det verkar jättesvårt att få tag i ett handfat som är fyrkatigt i formen och har en lång "nedsänkning". dvs stor bassäng och inte massa "yta" runtomkring. Vi har massa yta idag, och den samlar bara damm och man ställer tusen saker på handfatet som inte ska stå där! Tyvärr glömde vi fota detta i butiken idag, men jag hittade denna bilden på badrumsgruppens hemisda. Kass bild, man ser ju inte hur det ser ut riktigt, men det är snyggt :)
Vita högblanka fronter på lådorna.

Dagens fynd nr 2:

Trumvirvel....


Tada!!!

1 meter brett, dvs rymliga lådor nertill. Och en matchande spegel. Och allt med 40% rabatt pga utgående modell. Nu ska det bara hämtas någon dag också...

Vi får se om vi kommer iväg i morgon o kan få tag på toastol kanske. Just nu har Bauhaus kompanj på den vi ska ha (Ifö 6860 Sign). Även duschsetet vi ska ha har de bra pris på (FM Mattsson Ebro). Så det är bara att passa på.

Känns så himla skönt att vara på g. Och framför allt underbart att fått tag på desa två saker idag. Vi har haft en kanondag och barnen har varit så duktiga och tappra i alla affärer. Vi tackar dessutom för att dessa kakelbutiker har haft den goda smaken att installera någon liten lekhörna där det visas film eller finns ngt kul att sysselsätta sig med :)

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0