Fredag

Idag har jag haft min första lediga fredag efter semestern. Inte gjort så speciellt mycket. Jag och Alexander bakade muffins i förmiddags. De tog vi sedan med oss hem till mina föräldrar när vi åkte dit en sväng på eftermiddagen.

Därefter var vi på Allum en snabbis och kollade lite på vinterkläder. Måste hitta ngt som Alexander kan ha på sig i vinter :) Vi satsar på tvådelat i år och hoppas att det blir bra. Svarta byxor och en färgglad jacka, kanske lite mönstrad? Var man nu hittar det? Det blir antagligen En 3i1 jacka från Lindex. Enfärgad, men iaf med färg. :) Josefin hade en sådan förra vintern, funkade kanon (det lilla hon använde den, hade ju mest overall).


Alexander bakar. Fast när det står chokladmuffins deluxe på receptbladet så det mest intressant att få slicka skålen. Mmmm choklad! Och figuren på tröjan passar rätt så bra i sammanghanget ;)
I bakgrunden syns det färdiga resultatet.Såhär glad blev josefin för sin nya skötväska till dockan, i form av ett rosa får! :)

Barnen fick en peng att dela på av mormor och morfar, så på Allum inhandlades varsin leksak. Alexander valde ett litet spel med Blixten. Josefin fick denna väska med tillhörande blöjor till dockan. En hit! Dockan är hennes viktigaste pryl just nu, hon bär konstant med sig denna docka, ett gosedjur och en snuttefilt. Till dagis, hem från dagis, upp för tappan, ner för tappan, till matbordet, in på toa och med sig i sängen. Överallt! Gullungen. ♥Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0