Nostalgi

Idag har jag bytt lakan i Josefins säng. Det blev en nostalgitripp:

Dessa lakan med jordgubbe på hade jag när jag var liten. De har hängt med i många år! Köpta på IKEA i mitten på 80-talet gissar jag. Men fortfarande så fina, trots alla tvättar. Eftersom det inte var något matchande örngott till så har jag alltid haft detta med Musse & co. Det stämmer iaf i färgerna :) Detta var nog min absoluta favorit när jag var liten, vi får se om Josefin tycker samma :)

Och en liten lekbild från idag:

Det är mycket bråk här hemma just nu, Josefin "älskar" sin bror så himla mycket så hon ska klänga på honom heeela tiden! Det är minst sagt jobbgt, både för Alexander och för föräldrarna. Känns som vi bara tjatar o gnäller... Men ibland så kan de faktiskt leka bra ihop. Man får föreviga de stunderna.

Och en liten tillbakablick.
I söndags så gjorde vi det som vi skjutit framför oss i ca 2 år. Röjde i förrådet och fick ordentlig ordning på hyllorna där ute. Jag har tyvärr inte tagit någon bild på slutresultatet, men såhär såg det ut innan:

...och då är detta väldigt "städat" jämfört med hur det har sett ut stora delar av tiden som varit sen vi flytttade in här. Ofta har det inte funnits något golv att gå på. Vi har fått leka hela havet stormar för att komma fram till vår post som dimper ner längst in (bortanför där David står på bilden). Men nu är det rent o snyggt och vi har tom tomma hyllplan!! Får se hur länge det varar. Känns också väldigt skönt att ha blivit av med Josefins vagn från hallen, nu får den plats här!

Alexander hjälpte till att måla lite nyuppsatt vägg:

I det här hörnet tog tidigare sopskåpet massa plats, men nu har vi ca 1 kvm större förråd istället :)

Josefin tyckte inte att målning lockade, hon tog en promenad:

Klara färdiga gå! Alla detaljer på plats. :)

Nu ska jag gå ner o äta lite. Har varit o hämtat mamma o pappa på flygplatsen o kört hem dem. Eftersom de kom mitt i vår "middagstid" så åt David o barnen själva. När jag kom hem vid halv sju så sov båda barnen!!! Jag vet inte när det har hänt tidigare, men de var trötta och behövde sömn. Josefin vaknar oftast 5,15-5,30 varje morgon, och har haft svårt att somna på kvällarna denna veckan, så hon behövde ta igen lite sömn tror jag.

I morgon blir det lite fix här hemma. Badrumsplanerna går vidare. Idag var vi på Bauhaus o köpte toastol (de hade kampanj på den vi ska ha) och hittade även billiga spotlights till taket som vi hoppas blir bra.

Nu ska jag tillbaka till mitt vinglas! Trevlig lördagkväll på er!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: David

Nu jäklar är det snart jul

2010-09-25 @ 19:15:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0