Efter sol...

...kommer regn! Uppenbarligen!
Idag är det inte speciellt uppmuntrande att kolla ut genom fönstret. Men hellre en tisdag än en ledig dag, enligt mig. Och nån gång måste det ju regna!

Nog om det! Vad har hänt sen sist...

Igår kväll kändes det mesta upp och ner. Vi hade strömavbrott (planerat) kl 19-22. Och minsann, prick kl 19 så slockande lamporna. Vi hade precis fiskat upp barnen ur badet. Sen blev det pyamas på och godnattsaga i ficklampans sken. Lite mysigt... Och inom en halvtimme så sov nog hela familjen tror jag. :)
David somnade när han var kvar uppe med barnen och väntade på att de skulle somna. Jag satt i soffan och läste ett par tidningar en stund, sen somnade jag också :) Vi vaknade till liv strax efter nio igen och då lös lampan. Så elarbetet tog uppenbarligen inte så lång tid som man hade beräknat.

Idag har det varit en vanlig tisdag. Alexander har varit med sin fröken och några barn till från dagis på biblioteket. Om jag förstod det rätt så var det någon invigning av något nytt där med kläder att klä ut sig i och andra saker... Har inte koll alls känner jag... Men det har tydligen fotograferats och han kan komma med i någon tidning (lokalblaskan antar jag) och på bibliotekets (?) hemsida. Vi får se var han dyker upp, om han dyer upp... ;) Enligt rapporterna bör han dyka upp iklädd lejon-outfit i så fall!

Roligare än såhär blir det nog inte... Tråkigaste inlägget på länge gissar jag. Jag får rycka upp mig till nästa gång!

Trevlig tisdagskväll på er!

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0