En tur till Sätila

I lördags var vi på utflykt. Vi var hemma hos kompisarna i Sätila. Mysigt och roligt som vanligt. Barnen hade fullt upp med lek. Men vi passade också på att besöka de nio små söta lammen i fårhagen. Josefin hade med stor spänning sett fram emot att få träffa lammen. När vi väl var inne i hagen tyckte hon dock att fåren blev lite väl närgångna och sen satt hon fastklistrad i min famn. Jag kan förstå henne, med tanke på Josefins storlek så är ett får ganska så gigantiskt när det kommer och nosar i nacken... Lammen var ju mer hanterbara för henne, men det blev för mycket ändå, när det fanns "dom där stora" i närheten också :)
Resten av eftermiddagen var hennes mantra: "Fåren var läskiga mamma"

Och för er som vill ha ett utflyktstips så är en tur till Sätila mysig! Lina har öppet sin lilla delikatessbutik Grebbeshult Delikatess onsdag-lördag. Där finns även möjlighet att sitta ner en stund och njuta av en god kopp kaffe och något hembakt. Kan på sommaren med fördel kombineras med ett bad i sjön Lygnen. Från Göteborg kör man till Sätila på ca 40 minuter. Och när man ändå är där kan man ju såklart fylla på förrådet av finfina mössor. Grebbeshult Outlet säljer Sätilamössor vägg i vägg med delikatessen, stickade i fabriken som ligger alldeles intill. Färgglada stickade mössor med bra kvalitet för både barn och vuxna. (Lite off season nu kanske, men jag tror minsann att jag skymtade några solhattar för barn också)

Lite bilder från butiken komer här så ni kan känna in stämningen. Goda ostar, marmelader, honung, knäckebröd, kaffe, the, godis, chkladpraliner och massa annat smaskigt kan man införskaffa i denna lilla söta butik med fårhagen precis utanför för dem som önskar titta på ulliga gulliga djur! :)
Gilla Grebbeshult delikatess på Facebook, så håller du dig uppdaterad om vad som händer i butiken!

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0