Möbeljakt

Vi var på möbeljakt i eftermiddags. Vi ska ha något nytt på vår lilla altan på framsidan.

Kriterier:
- Lättskött.
- Inte för klumpigt.
- Bekvämt.
- Inte plast.
- Helst vitt
- Billigt!
Går det att hitta!?

Vi tog en svängom i närområdet och var på Plantagen, Bauhaus, Jysk och IKEA. Barnen var inte så förtjusta i vår utflykt och därför blev vi inte så långvariga någonstans.
På Plantagen fanns ett par alternativ till soffa (som vill vill ha mot väggen) men inga hela grupper med dessa soffor, så det blev svårt att hitta något som matchar till.

Det kommer därför bli alternativet på IKEA, som vi hade spanat in på nätet. En inte allt för stor och klumpig grupp, kändes ändå väldigt stabil för att se så "ranglig" ut.
Vit och lätt att underhålla, tror vi. Billig (jämfört med allt annat).
Vi sitter så lite på den sidan, äter inte middag där utan snarare oftast fika, lättare luncher och ibland frukost i solen. Blir möblerna fula efter ett par år så har vi inte lagt så mkt pengar på dem. De står ju "mitt i vädret" där och har inte skydd från varken sol eller regn.

IKEA Mälarö blir det som sagt; ett bord, en soffa och 2 stolar:

Inköp blev det dock inte idag eftersom barnen var med. Vi måste fälla baksätet. Så David får åka i morgon efter jobbet och handla.

Sen hoppas jag att det blir bra. Är lite fundersam till vita möbler egentligen, eftersom vårt hus är så blekt. Hade varit mkt finare om huset hade varit gult (som det var när vi flyttade in). Men man kan inte få allt...
Får piffa upp med några färgglada dynor och kanske en duk! :)


Lämna gärna en komentar!
Postat av: Lina

Vi har sådana möbler ju! De funkar fin-fint, inte rangliga alls vad vi märkt. Efter två säsonger ute och noll skötsel så är det lite rost på metalldelarna men i övrigt i gott skick. Innevistelse på vintern dock. Fina med färgglada dynor, gäller att hitta tillräckligt små bara då sitsarna är väldigt nätta.

2011-04-13 @ 15:34:47
Postat av: Caroline

Ja just det, det är ju sådana som ni har! Låter ju bra att de klarat sig fint :)

Jag har nya dynor på vinden som jag hoppas passar till, men ev är de för kraftiga. Får testa! Annars får vi jaga något annat.

2011-04-13 @ 19:50:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0