Aktivitetsstart

Vi går denna höst in i ett nytt "kapitel" i vårt liv med barn. Aktiviteter!

Alexander ska gå på simskola som jag tidigare skrivit om. Den börjar nästa onsdag och han ser fram emot det jättemycket. Han går här och övar på både bröstsim, ryggsim och hundsim. Vi försöker ta ner honom på jorden lite grand, så att han inte tror att han kan simma efter en lektion.... :)
Jag är glad om han ens går ner i vattnet. Han kommer säkert att frysa. Det är alltid så kallt i de där bassängerna (tycker jag som fryser i allt som inte heter bubbelpool). Kul också att minst en till av hans kompisar på dagis kommit i samma grupp.

Och för att Josefin också ska få ha något kul att roa sig med så hittade jag en kurs i barndans för henne!! Så nu är hon anmäld till en kurs på söndagar inne i stan. Det blir förhoppningsvis bra! Hon verkade jätteglad idag när vi frågade henne om hon ville gå på dansskola. Nu tror hon nog att hon ska få gå i "skolan" (Som hon kallar den) i morgon... Men vi får försöka förklara (än en gång) att det är några veckor kvar.
Sen vet vi att vi inte har någon sovmorgon på söndagar under 10 veckor. Inte för att vi har det i vanliga fall heller... så då kan man ju lika gärna åka in till stan :)  

Det ska bli kul att se vad barnen tycker om detta!

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0