Kort lägesrapport

Jag jobbar igen, puh! Som tur är har vi det ganska lugnt på jobbet denna veckan, så man kan vänja sig långsamt ;) På måndag kör det igång lite mer igen när alla är tillbaka.

David och barnen har sin sista semesterdag i morgon, på måndag börjar allvaret. Barnen ser fram emot att få komma tillbaka till dagis igen och träffa alla kompisarna. Hoppas att de orkar upp på måndag morgon, men jag tror inte att det blir några större problem. De har inte kommit in i några direkt sena semestervanor. Rätt skönt att de har lagt sig i hyfsat normal tid hela sommaren och inte blivit nattugglor (självklart har det ju funnits undantag från detta vissa kvällar). Josefin vaknar ju ändå senasst typ halv 7-7, oavsett när hon lägger sig, och när hon vaknar så vaknar även resten av familjen om man säger så! Och dagarna blir gnälliga o tråkiga. Våra barn mår helt klart bäst av att hålla sina rutiner och gå och lägga sig vid 19-20-tiden. Jaja, nog om det, vilken utläggning det blev....

Hur som helst. I tisdags var barnen, David och Davids förädrar på Universeum. Det var lyckat tolkade jag det som :) Och idag har barnen varit med farmor o farfar på Lek och buslandet. Skojigt!

Igår var vi iväg på lite shopping efter att jag hade slutat jobbet. Har köpt en present till familjen som vi gått och funderat på ett tag. Jag återkommer med mer om det när den är på plats och monterad. Det var vår belöning för att vi har målat trappan :) Dock är ju inte mattan i trappan lagd än, men iaf inköpt! Får se om vi hinner starta det projektet i morgon efter mitt jobb.

Och så håller jag på med rapport från Kolmården, det tar lite tid att fixa med bilder och skriva och så bara... Men det kommer.

Hej svejs sålänge!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Pelle

Låter som om David har semester, outsourcar barnpassningen :)2011-08-12 @ 09:07:27
Postat av: Caroline

Typ så ja ;)

2011-08-12 @ 09:18:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0