Tadaaaa!

Oj, det här är det många som aldrig trodde att de skulle skåda i vårt hem! Husdjur!! Ja, eller, än finns det inga djur.

Idag har jag startat upp familjens present som vi har "unnat oss" för att vi har målat trappan. Nu lyser det snyggt från vårt nya fina akvarium som står här och pryder vårt vardagsrum.

Det är ett Juwel Lido 120 liter som vi införskaffat oss på Hornbach. Vi har också köpt en rot och en lavagrotta samt 3 olika växter än så länge.

I morgon ska vi införskaffa de första fiskarna. De behövs för att "skita ner vattnet" och få igång bakterierna, typ :)

Från att ha kunnat noll om akvaristik så har vi nu sakta men säkert börjar lära oss lite. Problemet är bara att det finns inte ett facit, utan alla delar ju med sig av sina erfarenheter, och alla gör olika. Vi får helt enkelt hitta vårt sätt att göra det på!


 En liten närmare bild på inredningen. Vi får fylla på med mer saker efter hand. De två bakre växterna kommer att bli rätt så höga (hoppas jag) och ska fungera lite som bakgrund då vi inte ville ha en akvariebakgrund som annars finns att köpa och klistra på glaset (som en plansch, eller konstgord bergvägg ungefär)
Ledsen att bilderna är lite kassa, men dels är vatten fortfarande lite grumlligt, samt att jag fotat med vår stenålderskamera som jag fått rota fram i väntan på att vi köper en ny som ersätter den som vi slarvade bort på semestern.  
Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0