Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter två nätter i stockholm. Ja, eller jag kom ju hem i går vid lunch rättare sagt. Jobbade hela torsdagen, så i vanliga fall hade det varit en dagstur till huvudsaden. Men denna gången passade jag på att boka min resa så att jag åkte upp på onsdagen efter jobbet och hem på fredag morgon. Då kunde jag umgås två kvällar med underbara Karin :)

På tosdag morgon när vi kom till jobbet hade vi lite "flax". I receptionen fanns gästbiljetter till musikalen Leva Livet på Chinateatern. Så vi passade givietvis på att gå på denna på kvällen. En härlig musikal med mycket 80-talsmusik, rolig story och kanonduktiga skådespelare. Rekommenderaas varmt!

Igår när jag kom hem var David hemma med barnen eftersom Josefin hade blivit sjuk torsdag kväll. Feber som nu övergått i lite snuva. Men annars verkar hon okej.

Idag har vi lite fixarplaner, hoppas komma iväg till IKEA i eftermiddag och förhoppningvis köpa vår nya förvaringslösning/TV-bänk till vardagsrummet. Men det beror på om de tilltänkta barnvakterna har samma planer som oss... Vill inte ha barnen med eftersom vi misstänker att vi behöver fälla sätena i bilen.

Vi får se hur det blir. Ha en underbar lördag!

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0