Hänt sen sist

Det var väldigt vad jag börjar bli dålig på att blogga... får skärpa till mig.

Förra helgen var iaf härlig. Och allt flöt på som planerat helt utan sjukdom eller annat som ställer till det för oss titt som tätt känns det som... På lördagen var vi på mitt jobb. Personalföreningen hade den årliga julgransplundringen. Lotter med stora vinstchanser (barnen fick med sig en kasse med lite nya leksaker), korv med bröd, fiskdamm, Algot & Vilgot samt dans runt granen. Perfekt, fullt ös i ett par timmar och sen sova i bilen hem till mamma och pappa för att lämna kidsen där.

Därefter tog jag och David bussen in till Korsvägen för att checka in på Gothia Towers. Jag har nämnt det tidigare tror jag, men det var min födelsedagspresent till David i höstas. Dock fick vi ställa in då pga sjukdom. Och sen fick vi inte ihop det med barnvakter och lediga hotellrum innan jul. Men nu blev det av.
Vi sov gott högst upp, på våning 22. Söndag morgon åt vi underbar frukost på våning 23. Nu har vi ful koll på Scandinaviums tak ;)

Utsikten från hotellrummet var den här (det var svårt att få bra bilder...)

Lisebergs huvudentré ser inte riktigt lika pampig ut härifrån... :)


Hade vi haft kikare med oss kunde vi spanat in djuren på Universeum, utan att betala
hutlös inträdesavgift ;)

På kvällen tog vi spårvagnen till Olivedalsgatan för att äta på Lilla Tavernan. Jag hade köpt presentkort där genom Lets Deal. Perfekt sätt att äta ute till bra pris.

Tyvärr var inte denna restaurang något höjdarställe. Urusel service och dåliga varmrätter. Förrätten var dock god, men så mkt mat. Vi blev ju proppmätta bara av det... Lär inte sätta min fot där igen.

Efter en natts god sömn och som sagt, mumsig frukost på Heaven 23 så tog vi bussen tillbaka till Partille och hämtade hem våra barn. Som inte verkade ha saknat oss nämnvärt...

Sen har veckan rullat på, svischat förbi. I går fick Josefin någon släng av magsjuka och var lite dålig. Så barnen var hemma från dagis. Jag fick åka hem från jobbet efter ett par timmar för att ta hand om dem, för David började också må kass. Han repade sig framåt kvällen och slapp magsjuka, skönt.

Idag har jag varit ledig och vi har mest varit hemma. Jag och Alexander bakade några muffinsar. Efter lunch var vi på BVC för 2,5-årskontroll på Josefin. Hon gick igenom med betyget MVG. Hon fixade allt som vår sköterska bad henne att göra, och fick plus i kanten för att hon var så medgörlig och inte bråkade om att vägas eller mätas :) Aktuell vikt 12,1 kg och längd 91 cm. Snart är hon ikapp sin bror med vikten... bara 4 kg kvar :)

I morgon skulle vi haft lite "kaffekalas" här hemma (det är visst någon som fyller år ;). Men pga den lilla kräkincidenten igår så tar vi det säkra före det osäkra och skippar det. Funderade först på att ha det på söndag, men nu har vi ändrat oss till att gå ut o äta i morgon eftermiddag med mina och Davids föräldrar istället.

Ha en härlig helg alla!

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0