Möbeltankar

 
Vi är så otroligt trötta på våra fula Billy-hyllor nu så vi måste få bort dem. De är praktiska, men det är inte vackert att ha dessa i vardagsrummet. Nu ska de ut och vi ska ha något lägre! Vi har just nu massa öppna hyllplan som vi inte behöver!

En lång vit bänk med högblanka dörrar tex ;)
Så nu sitter vi här och försöker pussla ihop en lämplig kombination med IKEA Bestå. Det går ganska så bra. Det handlar om att få tillräckligt med förvaring också, så att vi får plats med allt finporslin och finglas som befinner sig i skåpen som vi har nu. Desutom ska det ju vara Tv-bänk inbyggt i denna förvaringslösning. Men IKEA brukar fixa det mesta :)

Någon dag får vi åka till IKEA och kolla på hur den här serien ser ut live. Eller om det finns något bättre alternativ. Helst ska ju detta vara gjort igår :)

Dessutom har vi bestämt att Billy-hyllorna vi har här i vardagsrummet ska få åka med upp till vår arbetshörna på andra våningen. Och hyllorna vi har där ska läggas ut på blocket. På så sätt får vi mer förvaring med skåp där uppe och inte så många öppna hyllplan som samlar damm. Det är bra för mina pysselgrejer som jag hoppas kunna packa upp snart för att komma igång o pyssla lite igen. Det börjar klia i fingrarna.

Härligt att ha lite nya projekt på gång...  ;)


Lämna gärna en komentar!
Postat av: Metso Verkstadsklubb

Nya möbler = mer övertid för pappa. (stackarn)

2011-02-02 @ 08:43:45
Postat av: Lina

Det blir fin-fint med vita låga möbler, jag kan komma och skruva lite - har ju lite IKEA-skruvning innestående - ifall stackars pappa har fullbokat skruvschema :)

2011-02-02 @ 12:53:11
Postat av: David

Väldigt mycket snack om den här "pappan". Själv kallar jag honom för polacken (näst intill gratis arbetskraft, jobbar i utbyte mot öl). Men även en annan pappa kan skruva!

2011-02-02 @ 14:03:40
Postat av: Lina

Eh, menar du barnens farfar? Eller jaha, du menar dig själv :) Jodå, du kan skruva jättebra det vet jag tänk bara på att frugan blir lite kinkig om det inte blir gjort på momangen!!

2011-02-03 @ 12:14:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0