1 dag kvar

Så underbart. bara jobba en dag till, och sen är det semester!!!

Ikväll har jag fixat o städat lite här hemma. Skönt att vara lite effektiv en kväll för en gång skull. Fick ett ryck när jag hade hämtat barnen idag. Så när vi kom hem drog jag ner gardinerna o köket och tvättade fönstren. Sen upp med andra gardiner. Efter middagen dammsög jag o tvättade golven på nerevåningen. Har även fixat med lite annat pill. Känner mig nöjd.

Har precis avslutat morgondagens inköpslista. Måste åka och handla till Josefins kalas. Det tar alltid en stund att få ihop allt. Jag lider ju, som måga vet, av svår beslutsångest. Nu har jag ändrat meny och tårtfyllningar säkert 3-4 gånger. Finns ju så mycket gott! Men tillslut måste man ju enas med sig själv om vad man ska bjuda på :)

Josefin ser i alla fall fram emot sitt kalas. Jag har frågt henne många gånger vad hon önskar sig. Jag får samma två önskningar varje gång:
- Att vi ska sjunga Ja må hon leva
- En Hello Kitty-tårta.

Vi får se om vi kan lösa dessa önskningar. Än är hon inte så dyr i drift i alla fall.... ;) (väntar med fasa på den fördelsdag då hon önskar sig en häst eller något annat illaluktande hårigt...)

Natti natti, dags att sova och att ställa klockan på halv 6 för sista gången på några veckor!

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0