En vild chansning

Vi var o handlade på Citygross igår. Kände mig lite illojal, men får väl kanske se det som konkurrentbevakning istället ;) Vi hade vägarna förbi Ytterby, så det var lite lämpligt att svänga in där. Saknade dock att självscanna! Det var en väldigt märklig känsla att lägga allt löst i vagnen och inte paka direkt i påsar. Kan inte minnas när jag gjorde det senast... (Förutom här uppe på vår lilla lokala ICA, men där handlar jag ju aldrig med stor kundvagn...)

Nästan framme vid kassorna hittade jag en stor pall med sådana här paket på. Åkes fiskarekaka. Någon närmare produktbeskrivning hittade jag inte men jag förstod att det handlade om knäckebröd av något slag. 20 stora kakor för 59,95. Jag chansade och köpte ett paket. Väl hemma så provsmakade vi och det var riktigt gott. Ganska så ljust. Men gott med något som känns lite hemmabakat med oregelbunden form och total avsaknad av glassig förpackning. Funderar på om det kanske har något med Åkes hönökaka att göra? Hönökaka som knäckebröd?

Nu googlade jag... hittade den här sidan, så det verkar vara ngn storpack av de där fiskarekakorna längst ner där som vi köpt då. Jaja, gott var det iaf :)

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0