Måndag; Hembygdsparken och bad

Idag har vi varit en kort sväng på stan, för att sedan ta oss vidare till hembygdsparken. Därefter åkte vi hem och bytte om till badkläder och gick till stranden. Barnen var sugna på ett dopp. Därefter blev det lite lugn o ro här hemma med ett glas vin innan vi tog en sväng till campingen o hälsade på Davids jobbarkompis som är här. På kvällen var vi hos mamma och pappa o fick god middag. Dagen har gått i ett kan man säga :) Här kommer några bilder:


Eftersom Josefin somnade i sin vagn när vi var på stan så tog jag en promenad med henne upp till hembygdsparken. David och Alexander tog med sig bilen. Det blev en strandpromenad längs med Rönne å. Underbart i det soliga fina vädret.


Efter lite lek i parken slog vi oss ner på en filt och åt lite medhavd lunch/fika.


Karusellen lockade och barnen fick en åktur. Alexander tog sikte på en motorcykel och Josefin ville åka på en flodhäst :) Innan vi lämnade parken tog vi ett varv runt djurhängnen. Många staket men inte så mkt djur att titta på tyckte jag.


Väl hemma igen ville de bada. Eller iaf Josefin :) Vi byte till badkläder och gick ner till stranden. Josefin doppade sig glatt för att i nästa stund rulla runt i sanden. Alexander tyckte det räckte med att bada fötterna. Jag o David behöll kläderna på!

I morgon väntar nya äventyr i form av besök på Skånes djurpark. Vi var där för tre år sedan, så nu börjar det bli dags igen.

Natti natti!


Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0